Meghosszabbították a távolságtartási végzést Billie Eilish zaklatója ellen

A 24 éves férfi, Prenell Rousseau hét alkalommal jelent meg Billie Eilish családjának Los Angeles-i otthonának területén májusban. Az énekesnő távolságtartási végzést kért, amit most három évre hosszabbítottak meg. 

Meghosszabbított távolságtartási végzés

Billie Eilish még májusban kért távolságtartási végzést Prenell Rousseau ellen. A 24 éves, New York-i férfi az előző hónapban hét alkalommal hatolt be az énekesnő családjának Los Angeles-i birtokára. Az esetről egy korábbi cikkünkben mi is írtunk. 

billie eilish meghosszabbitott vegzes
Billie Eilish a 2020-as Brit Awardson / Fotó: Anthony Harvey

Rousseau zavart viselkedést tanúsított, többször is felszólították arra, hogy távozzon otthonuk kertjéből. A férfi monológokba kezdett, majd leült a verandára könyvet olvasni, ott várta meg a ráhívott rendőrtiszteket. A távolságtartási végzés szerint a férfi 91 méternél nem mehet közelebb Billie Eilish énekesnőhöz. Az intézkedést az utóbbi napokban három évre hosszabbították. 

Mindenhol feltűnik

A napokban tartott bírósági tárgyaláson Eilish is megjelent, azonban nem szólalt fel. Meghallgatta a rendelkezéseket, majd távozott. Az énekesnő egyike volt azoknak az előadóknak, akik a hetekben írtak alá egy nyílt levelet, amiben több eladó mellett a New York-i rendőrség átalakítását kérik. Az 50-A törvény hatályon kívül helyezése mellett Megan Thee Stallion, Ariana Grande és Rihanna is kiállt.

Pittbull is levédette a saját kiáltását, vajon Billie Eilish és Mariah Carey is követi?

A karantén okozta bezártságot mindenki másképp próbálja hasznosan eltölteni, Elizabeth Hurley régi Versace-ruháját fedezte fel újra, míg David Lynch meteorológusnak állt. Armando Christian Pérez, közismertebb nevén Pitbull viszont hivatalosan is szerzői jogvédelem alá helyeztette a névjegyévé vált felkiáltást az eeeeyooo-t, írja a The Guardian .

Eilish számos társadalmi kérdésben állást foglal. Kiállt a George Floyd halála miatt kampányoló tömegek mellett is, de egyik legújabb videójában a testszégyenítőknek olvas be. Csatlakozott azokhoz az előadókhoz is, akik nyílt levélben hívták fel a figyelmet arra, hogy a koronavírus a koncerthelyszíneket is komoly válsághelyzetbe keverheti. A zeneipar támogatása azonban elengedhetetlen, hiszen ez is kultúránk része, írja a The Guardian. Billie Eilish a karantén ideje alatt sem unatkozott: rádióműsort készített édesapjával. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból