Nézem Film Egy marék női antihőst kapunk a Suicide Squad spin-offjának,...

Egy marék női antihőst kapunk a Suicide Squad spin-offjának, a Birds of Prey-nek előzetesében

Promóció

Végre valahára megérkezett a Harley Quinn-film előzetesének világpremiere, írja a Variety.Birds of Prey-ben Margot Robbie alteregója emancipálja Gotham nőit.

Promóció
- Advertisement -

Eleinte, kizárólag az Az: második fejezet vetítései előtt lehetett látni az amerikai mozikban a Birds of Prey előzetesét. Mostanra azonban bárki megnézheti. Az önálló Harley Quinn-film nélkülözi Jokert, és kapunk helyette egy marék női antihőst, akik az Ella Jay Basco által alakított Cassandra Cane-t mentik meg Fekete Maszktól, őt Ewan McGregor játssza.

Harleyy Quinn (Margot Robbie) és az emancipált nősereg / Fotó: Warner Bros.

Exkluzív marketingfogásnak számít, hogy először kap Harley Quinn olyan filmet, amiben párja, Joker nem szerepel. A történet szerint ugyanis szakított vele. Ahogy a szupergonosz antihősnő fogalmaz: „K_rvára elegem van a bohócokból.”

A John Wick rendezője felügyeli az új Harley Quinn-film akciójeleneteit

Besegít a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (magyar cím még nem ismert) pótforgatásában Chad Stahelski. A John Wick filmek rendezője a pótforgatás fényképezéséért felel majd, melyek az utómunkálatok tökéletesítéséhez kellenek. A 2020 februárjában debütáló filmben Harley Quinn elhagyja Joker-t és szövetkezik egy csapat női DC-hőssel, hogy szembeszálljanak Fekete Maszkkal.

Margot Robbie színésznőn kívül az Öngyilkos osztag spin-off csajbandáját Mary Elizabeth WinsteadJurnee Smollett-Bell és Rosie Perez alakítja. A rendező Cathy Yan, akinek ez az első hollywoodi munkája.

BIRDS OF PREY – Official Trailer 1

BIRDS OF PREY only in theaters February 7, 2020 ———— https://www.birdsofpreymovie.com/ https://www.facebook.com/BirdsOfPreyMovie https://twitter.com/birdsofpreywb https://www.instagram.com/BirdsOfPrey/ ————

A Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 2020. február 7-től lesz látható a mozikban. Magyar cím és dátum még nem ismert.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3