Nézem Film Egy marék női antihőst kapunk a Suicide Squad spin-offjának,...

Egy marék női antihőst kapunk a Suicide Squad spin-offjának, a Birds of Prey-nek előzetesében

Promóció

Végre valahára megérkezett a Harley Quinn-film előzetesének világpremiere, írja a Variety.Birds of Prey-ben Margot Robbie alteregója emancipálja Gotham nőit.

Promóció

Eleinte, kizárólag az Az: második fejezet vetítései előtt lehetett látni az amerikai mozikban a Birds of Prey előzetesét. Mostanra azonban bárki megnézheti. Az önálló Harley Quinn-film nélkülözi Jokert, és kapunk helyette egy marék női antihőst, akik az Ella Jay Basco által alakított Cassandra Cane-t mentik meg Fekete Maszktól, őt Ewan McGregor játssza.

Harleyy Quinn (Margot Robbie) és az emancipált nősereg / Fotó: Warner Bros.

Exkluzív marketingfogásnak számít, hogy először kap Harley Quinn olyan filmet, amiben párja, Joker nem szerepel. A történet szerint ugyanis szakított vele. Ahogy a szupergonosz antihősnő fogalmaz: „K_rvára elegem van a bohócokból.”

A John Wick rendezője felügyeli az új Harley Quinn-film akciójeleneteit

Besegít a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (magyar cím még nem ismert) pótforgatásában Chad Stahelski. A John Wick filmek rendezője a pótforgatás fényképezéséért felel majd, melyek az utómunkálatok tökéletesítéséhez kellenek. A 2020 februárjában debütáló filmben Harley Quinn elhagyja Joker-t és szövetkezik egy csapat női DC-hőssel, hogy szembeszálljanak Fekete Maszkkal.

Margot Robbie színésznőn kívül az Öngyilkos osztag spin-off csajbandáját Mary Elizabeth WinsteadJurnee Smollett-Bell és Rosie Perez alakítja. A rendező Cathy Yan, akinek ez az első hollywoodi munkája.

BIRDS OF PREY – Official Trailer 1

BIRDS OF PREY only in theaters February 7, 2020 ———— https://www.birdsofpreymovie.com/ https://www.facebook.com/BirdsOfPreyMovie https://twitter.com/birdsofpreywb https://www.instagram.com/BirdsOfPrey/ ————

A Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 2020. február 7-től lesz látható a mozikban. Magyar cím és dátum még nem ismert.

ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3