Bödőcs Tibor elmondta, mire számít, mi fog történni, most, hogy a Fidesz negyedszerre is kétharmadot szerzett a választáson.

Ahogy mi is megírtuk, több magyar híresség is reagált már arra a hírre, hogy a Fidesz ismételten kétharmadot győzelmet aratott az országgyűlési választáson.

Most Bödőcs Tibor humorista is reagált a történésekre. 

Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában

– kezdte bejegyzését, majd hozzátette: “A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda. Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni. Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig”.

A NER működését bemutattam a színpadon, nagyrészt a populizmusról szól a Mulat a Manézs. Ahogy a Ruszkik, haza, család című bagatellemben jeleztem, ezt már nem érzem elég nagy kihívásnak. Az úgynevezett ellenzék is megérne egy fekete humormisét, de azt már az előtt unom, hogy elkezdeném

– tette hozzá. 

A humorista most alkotói szabadságra megy, és egyelőre még nem tudja, mit hoz majd a jövő karrierje szempontjából. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet