Bödőcs Tibor még durvábban beleszállt a kormányba, mint korábban

Bödőcs Tibor sosem rejtette véka alá, mit gondol az aktuális kormányról. Így volt ez a korábban is és Orbán Viktor regnálása idején is. A Meg se kínáltak könyve kapcsán adott interjút a 24.hu-nak.

A 24.hu-nak adott interjújában Bödőcs az alkoholizmusról, a Drakulics elvtárs filmről és persze közéletről beszélt. A humorista igyekezett aktuális lenni, hiszen a pénteken feltöltött imázsvideóról is kifejtette véleményét, amelyet a Puskás Stadion megnyitójára forgattak.

bödőcs tibor könyv meg se kínáltak orbán viktor
Bödőcs Tibor, a Meg se kínáltak szerzője / Fotó: Végh László / Magyar Hang

A videóban Orbán Viktor rúgja el a labdát egészen a stadionig, de feltűnik Csányi Sándor is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem[/perfectpullquote]

– mondta erre utalva.

Ilyen pontosan, mint Bödőcs Tibor, még nem parodizálták ki Orbán Viktort – VIDEÓ

Bödőcs Tibornak nem ez volt az első videója a kampány-időszakban, a 2018-as országgyűlési választások kapcsán. Az előzőben Kovács András Péter barátját követte, ahol Gáboron és Emőkén keresztül hívta fel a figyelmet a választás részvételének fontosságára. Most Orbán Viktor bőrébe bújt, akit úgy parodizált Bödőcs Tibor, mint talán senki más korábban.

Mint hozzátette, “minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség.” E gondolatmenetben odaszúr a 888.hu-nak is, hiszen ironikusan felveti: “olvastál te már valódi cikket a 888-on?”. Úgy véli, még lehetne sorolni a listát a “túltámogatott területek gyümölcseit, a NER tévéműsorait, [Mészáros] Lőrincet és az innovációt vagy épp a magyar foci színvonalát.”

Szintén pénteken, a stadion megnyitóján elveszítette 1:2 arányban a meccset Uruguay ellen a magyar válogatott.

Bödőcs Tibor: „A kurvák maradtak, ahogy a közéletben is” – Olvass bele a készülő regényébe

Bödőcs Tibor, amellett, hogy kiemelkedő humorista, az irodalmi pályafutása is szépen ível. Hónapokig vezette az eladási listákat az Addig se iszi k című, első könyvével. Tavaly pedig a szóban forgó könyvével elnyerte a Libri irodalmi közönségdíj át is. Még abban az évben, decemberben jelentette be Bödőcs a Facebook-oldalán, hogy leáll a turnézással, mert „eszébe jutott egy könyv”.

Bödőcs hozzáteszi, hogy például a filmes területet az utóbbi időben hagyták működni, és voltak is sikerek. “Lehet, hogy még visszasírjuk Andy-t [Vajna], akik berzenkedtünk tőle?”

Azt is mondta a Drakulics elvtárs című film apropóján (amelyben pár mondat erejéig konferansziéként szerepel), hogy

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]a NER nyelve is elég debil, de még dolgozniuk kell, hogy annyira kretén legyen, mint az érett szocializmus hivatalos nyelve. Mondjuk, jól haladnak.[/perfectpullquote]

Hofi és Hrabal szerelemgyerekének monológját Bödőcs Tibor jegyezte le – Meg se kínáltak – Kritika

Bödőcs Tibor első könyve, az Addig se iszik hatalmas sikerrel debütált: 2017-ben több mint nyolcvanezer eladott példányban kelt el és Libri-közönségdíjat nyert. meg se kínáltak, bödőcs tibor meg se kínáltak, bödőcs új könyve, bödőcs tibor könyv, meg se kínáltak kritika, bödőcs könyv kritika

Mint kiderült, volt olyan eset, amikor politikai okokból kifolyólag nem tudott fellépni Baján.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgyhogy most megnéztem az önkormányzati választás után azonnal, mi van Baján. Most megyek oda is. Én erről nem is beszéltem eddig, azt mondták a szervezőim ne beszéljek róla, mert kedvet kap a többi hülye is[/perfectpullquote]

– mondta Bödőcs.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból