Egy nőt lopással vádolnak, miután látták lottószelvényeket lenyúlni, miközben egy bolti eladót lelőttek egy rosszul sikerült rablás során.

Az áldozat meghalt

A texasi Houston helyi rendőrsége azt közölte, hogy a 43 éves Lakiesha Deshawn McGhee egy fegyveres rablás áldozata volt. Egy videopóker- és szerencsejáték-üzletbn történt Houston megyében, ahol McGhee asszony videopókerezett, amikor három álarcos és felfegyverzett férfi belépett és kirabolták a helyet. Ellopták a készpénzét, egy férfi pedig behatolt az üzlet irodájába, tüzet nyitott és megölte a bent tartózkodó alkalmazottat – írta a Daily Star.

Később azonban kiderült, hogy McGhee kihasználta a helyzetet, és sorsjegyeket lopott el abból az irodából, ahol az áldozatot megtalálták.

A houstoni seriff kapitánya, Jon Holland elmondta: McGhee egy rövid időre lekapcsolta az épület biztonsági rendszerét, mielőtt a rendfenntartók és más elsősegélynyújtók megérkeztek volna.

Előbb segített és utána használta ki a helyzetet

Az ellopott jegyek értékét nem hozták nyilvánosságra, azt azonban világossá tették, hogy a nő orvosi beavatkozást kért, és megvizsgálta a férfi sebeit, mielőtt elkövette volna a szelvény lopásokat.
A nőt lopással, bizonyítékok elvételével és meghamisításával vádolják, és továbbra is a Houston megyei fogvatartási központban van letartóztatásban. A gyilkosság ügyében még folyik a nyomozás, az eset miatt még senkit nem tartóztattak le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.