Karen Gillan a The Big Ticket podcast adásában árulta el, nagy álma valósulna meg, ha egy Marvel-filmet rendezhetne, írja a Variety.

A színésznő újra és újra kérdezgeti Kevin Feige-t, mikor ülhet a rendezői székbe. Még mindig türelmesen vár a lehetőségre. Karen Gillan azt is tisztázta, nem akármilyen filmet szeretne rendezni. Mint elmondta, olyat, amelynek esetében teljesen biztos, hogy ő a legmegfelelőbb személy a munkára. Természetesen nem létezik ilyen film minden sarkon, így nyugodtan várja, míg eljön az ő ideje.

A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának közeledtével a Marvel-franchise sztárjai látogattak el a Jimmy Kimmel Live! showműsorba, ahol részleteket olvastak fel a képzeletbeli Egyszer volt, hol nem volt az őrült titán, Thanos című mesekönyvből. Chris Evans, Scarlett Johansson , Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész osztotta meg a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát.


A Bosszúállók sztárja a közelgő Fekete Özvegy filmről is kifejtette a véleményét. Mikor megkérdezték tőle, vajon miért váratott olyan sokat magára az önálló Scarlett Johansson-film, Gillan elárulta, ő is úgy érzi, már korábban is ideje lett volna.

A Marvel-univerzum teljes történetét bemutató könyvsorozat indul

A Marvel Entertainment a 80. évfordulóját ünnepli ebben az évben, a cég ezért lépéseket tesz az újdonsült rajongók felzárkóztatása érdekében, hogy velük is megismertesse a képregényvilág mitológiáját. Mark Waid, Javier Rodrigez és Alvaro Lopez egy ambiciózus, hat részes könyvsorozatot indítanak, amely összefoglalja a Marvel-univerzum történelmét.

Kiemelte, hogy csak mostanában vált népszerűvé a női főszereplős szuperhősfilmek készítése. Nagyon örült a Marvel Kapitány sikereinek, és a folyamatban lévő változásoknak. Most jött el a tökéletes időzítés a Fekete Özvegy filmhez.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk