Nézem Film A Bosszúállók sztárja, Karen Gillan Marvel-filmet szeretne rendezni

A Bosszúállók sztárja, Karen Gillan Marvel-filmet szeretne rendezni

Promóció

Karen Gillan a The Big Ticket podcast adásában árulta el, nagy álma valósulna meg, ha egy Marvel-filmet rendezhetne, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A színésznő újra és újra kérdezgeti Kevin Feige-t, mikor ülhet a rendezői székbe. Még mindig türelmesen vár a lehetőségre. Karen Gillan azt is tisztázta, nem akármilyen filmet szeretne rendezni. Mint elmondta, olyat, amelynek esetében teljesen biztos, hogy ő a legmegfelelőbb személy a munkára. Természetesen nem létezik ilyen film minden sarkon, így nyugodtan várja, míg eljön az ő ideje.

A Bosszúállók sztárjai a Végtelen háború gyerekváltozatából olvastak fel

A Bosszúállók: Végjáték bemutatójának közeledtével a Marvel-franchise sztárjai látogattak el a Jimmy Kimmel Live! showműsorba, ahol részleteket olvastak fel a képzeletbeli Egyszer volt, hol nem volt az őrült titán, Thanos című mesekönyvből. Chris Evans, Scarlett Johansson , Don Cheadle, Mark Ruffalo és a többi szuperhőst játszó színész osztotta meg a Bosszúállók: Végtelen háborúk történéseinek gyerekváltozatát.


A Bosszúállók sztárja a közelgő Fekete Özvegy filmről is kifejtette a véleményét. Mikor megkérdezték tőle, vajon miért váratott olyan sokat magára az önálló Scarlett Johansson-film, Gillan elárulta, ő is úgy érzi, már korábban is ideje lett volna.

A Marvel-univerzum teljes történetét bemutató könyvsorozat indul

A Marvel Entertainment a 80. évfordulóját ünnepli ebben az évben, a cég ezért lépéseket tesz az újdonsült rajongók felzárkóztatása érdekében, hogy velük is megismertesse a képregényvilág mitológiáját. Mark Waid, Javier Rodrigez és Alvaro Lopez egy ambiciózus, hat részes könyvsorozatot indítanak, amely összefoglalja a Marvel-univerzum történelmét.

Kiemelte, hogy csak mostanában vált népszerűvé a női főszereplős szuperhősfilmek készítése. Nagyon örült a Marvel Kapitány sikereinek, és a folyamatban lévő változásoknak. Most jött el a tökéletes időzítés a Fekete Özvegy filmhez.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3