Egy férfi bejelentése alapján tudták meg a rendőrök, hogy többen ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadtak rájuk, miután éjszaka megálltak egy fogadónál. Az összetűzésben többen megsérültek.

Csoportos támadás

A rendőrségre 2022. február 23-án éjszaka érkezett bejelentés egy férfitől, aki elmondta, hogy társaival az 51-es főúton egy fogadó előtt álltak meg autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadt rájuk. Az összetűzésben többen megsérültek, egy 44 éves kiskunlacházi férfi lőtt fejsérülést szenvedett. A kórházban kiderült, sebesülése életveszélyes – számolt be róla a police.hu.

A nyomozók mindenre kiterjedő helyszíni szemlét, széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Az így nyert adatok és bizonyítékok alapján kevesebb, mint 24 óra alatt azonosítottak öt embert, akik a bűntény elkövetésének részesei lehettek.

4 ember volt a brutális leszámolás elkövetője

A Pest megyei nyomozók a helyi rendőrökkel és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen 2022. február 24-e hajnalán vonultak több ráckevei címre. Tekintettel arra, hogy az elkövetőknél fegyver lehet, az alaposan megszervezett, összehangolt akcióhoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is csatlakoztak. Az ingatlanból három férfit állítottak elő, az 57 éves P. Jenőt, a 37 éves P. Jenőt és 26 éves P. Dávidot. A Pest megyei zsaruk pár órával később még egy emberért mentek. A 36 éves K. Istvánt Dömsödön fogták el, előállították, a bűncselekménnyel őt is meggyanúsították. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az elfogott négy férfi őrizetben van, velük szemben -egyelőre- felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást, letartóztatásukat kezdeményezték. Egy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki, akit jelenleg is nagy erőkkel keresnek.

Nemrég egy hasonló tragédia szemtanúja volt egy férfi, aki vasárnap délután fedezett fel 3 ember holttestét és 2 kutya tetemét lakásában, amely azért is rendkívül riasztó, mert a rendőrség közleménye szerint gyilkosság történt és mind a három áldozatot, valamint a két kutyát is lelőtték.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet