A legkisebbeknek készül farsangi koncerttel a Budapest Jazz Club

Farsangi programokkal jelentkezik a Szeleburdi Játéksziget, amely kéthetente vasárnaponként várja a gyerekeket a Budapest Jazz Clubban (BJC). Február 10-én az Eszter-lánc mesezenekar, 24-én Bíró Eszter várja a családokat.

A Szeleburdi Játéksziget szervezőinek célja, hogy a minőségi zenés programokon a gyerekek játékos formában ismerkedjenek meg a különböző zenei stílusokkal. A februári koncertek a farsang jegyében fognak telni, közös énekkel és játékkal hívják télűző mulatságra a résztvevőket – közölték a szervezők az MTI-vel.

karasz eszter felelos szulok iskolaja
Kárász Eszter a gyerekek körében is népszerű előadó/ Kép: Felelős Szülők Iskolája

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar február 10-én hideg ellen a mesevilágba bújó, hóolvasztó farsangi délelőttre várja a gyerekeket és gyereklelkű felnőtteket. Az interaktív koncerten a történetek a nézők és a zene segítségével fognak megelevenedni; a dalok, hangok, hangszerek a mese szereplőivé válnak, a kalandokat a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Az úton gyerekdalok és kortárs költők megzenésített versei lesznek a középpontban.

Eszter-lánc mesezenekar – Nem találom (Shaku Echo)

Nem találom (Bertóti Johanna-Molnár György) Előadja az Eszter-lánc mesezenekar: Kárász Eszter (ének), Becze Gábor (nagybőgő), Clemente Gábor (ütő), Molnár Gy…

Mint írták, február 24-én Bíró Eszter készül csengő-bongó farsangi gyerekkoncertre. Az énekesnő első gyerekeknek szóló albuma, az Állati zenés ABC 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, Fonogram-díjat kapott. Az óvodás és kisiskolás korosztály az ábécé betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanulhatja és szeretheti meg. Az Állati zenés ABC című könyvet és lemezt 2013 őszétől több állami általános iskola első osztályában használják a tananyag alternatív kiegészítéseként.

19890 falusi mariann es biro eszter estje vgay.hu
Falusi Mariann és Bíró Eszter estje / Fotó: vagy.hu

Bíró Eszter legújabb albuma és könyve tavasszal jelenik meg, február 24-én a BJC-be legújabb dalait is elhozza.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. február 10., vasárnap, 11 óra

Helyszín: Budapest Jazz Club

Jegyár: 1. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból