A Burger King Anti-Happy Meal menüvel állt elő azok számára, akik nem mindig mosolygósak

A Burger King úgy döntött, előáll a maga Happy Meal menüjével, ami nem annyira túlzóan optimista, írja a DesignTaxi.

Az új menü a Real Meal, azaz a Valódi Étel nevet viseli, ami természetesen az eredeti Happy Mealt (Boldog Étel) parodizálja. A különböző színű dobozokba csomagolt menük különböző hangulatokat képviselnek a boldogságon kívül.

Andy Warhol a Burger King Whopperét ette, de a McDonald’s jobban tetszett neki

A gyorsétteremláncolat #EgyélÚgyMintAndy szlogennel jelentette meg új reklámját, egy majdnem egyperces videót Andy Warholról, ahogy egy Whoppert eszik. Azonban a DesignTaxi leírása szerint az 1982-ben készített felvétel mögött több van, mint elsőre gondolnánk. The Whopper, for years also known as America’s Favorite Burger®. Keep eating like Andy.


Az új projekt arra a nyomásra próbálja felhívni a figyelmet, ami arra sarkallja az embereket, hogy mindig boldognak és tökéletesnek tűnjenek. A Burger King a Real Meallel igyekszik bíztatni a vásárlókat, hogy mutassák ki valódi érzelmeiket.

A kampány fontos ügyet szolgál: az étteremlánc a mentális egészség hónapja alkalmából társult a Mental Health Americával.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból