Biztonsági kamerák felvételei alapján kaptak el egy pár türelmetlen “gengsztert”, akik megtámadtak egy gyorséttermi dolgozót Brooklynban.

Végül üres kézzel távoztak

A biztonsági felvételeken egy csuklyás férfi látható, amint átugrik a pulton, mielőtt verekedést kezd a dolgozóval. Egy másik alak közeledik ekkor a pulthoz és vadul nekilendül a Burger King pénztárosának, akit mozdulatlanul tart a társa.

Néhányan bátran a kollégájuk segítségére siettek és elrángatták a támadók elől, miközben a vendégek saját biztonságuk érdekében kimenekültek az étteremből. Az erőszakos vásárlók végül elhagyták az éttermet – írja a MailOnline alapján a Daily Star.

A nyomozás még folyamatban van

A felvételt nyilvánosságra hozó New York-i rendőrség szerint legalább az egyik gyanúsított kést villantott az eset során. Az egy hónapig tartó nyomozás után közölte az NYPD (New York-i Rendőr-főkapitányság), hogy a gyanúsítottakat még mindig keresik.

A rendőrség tájékoztatása szerint a támadás során brutálisan megvert Burger King-dolgozót a mentők a helyszínen ellátták.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.