Trumpot és a brit miniszterelnököt gúnyoló képet posztolt a Trónok harca Lena Headey-je

Boris Johnson brit miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök közötti hasonlóság Lena Headey számra is feltűnt, ezért egy vicces képet posztolt, írja a Design Taxi.

A Trónok harca színésznője, Lena Headey felkavarta az internetet azzal, hogy megosztott egy photoshoppolt képet Donald Trump és Boris Johnson államférfiakról, amelyen a Ragyogás-ikreiként ábrázolták őket.

lena headey donald trump kép
Lena Headey a Trónok harca sztárja / Fotó: Allure

Miután Johnsont jelölték ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének, az emberek gyorsan felismerték a hasonlóságot közte és az amerikai elnök között. Még Trump is a „Brit Trump” néven emlegette őt.

FUCK.

No Description

Cersei Lannister is csatlakozott azokhoz, akik így gondolják és ezt az Instagramon is megosztotta rajongóival.

Donald Trump szeretné kiszabadítani az elítélt rappert, mert Kanye West kérte

A történet még július elejére nyúlik vissza, amikor is ASAP Rocky rappert letartóztatták. Utcai verekedésbe keveredett Svédországban két férfivel, ahol épp koncertezett. A két férfi azzal vádolta egy étteremben, hogy eltörte a fejhallgatóikat, majd miután követni kezdték az utcán, ASAP Rocky felszólította őket, hogy ne tegyék.

A Ragyogás című horrorból ismert gonosz ikerlányok szőke változataként jelennek meg, rámutatva arra, hogy kapcsolatuk sokkal hátborzongatóvá válhat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból