Boris Johnson brit miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök közötti hasonlóság Lena Headey számra is feltűnt, ezért egy vicces képet posztolt, írja a Design Taxi.

Hirdetés

A Trónok harca színésznője, Lena Headey felkavarta az internetet azzal, hogy megosztott egy photoshoppolt képet Donald Trump és Boris Johnson államférfiakról, amelyen a Ragyogás-ikreiként ábrázolták őket.

Lena Headey a Trónok harca sztárja / Fotó: Allure

Miután Johnsont jelölték ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének, az emberek gyorsan felismerték a hasonlóságot közte és az amerikai elnök között. Még Trump is a „Brit Trump” néven emlegette őt.

FUCK.

394.8k Likes, 9,454 Comments – Lena Headey (@iamlenaheadey) on Instagram: “FUCK.”

Cersei Lannister is csatlakozott azokhoz, akik így gondolják és ezt az Instagramon is megosztotta rajongóival.

Donald Trump szeretné kiszabadítani az elítélt rappert, mert Kanye West kérte

A történet még július elejére nyúlik vissza, amikor is ASAP Rocky rappert letartóztatták. Utcai verekedésbe keveredett Svédországban két férfivel, ahol épp koncertezett. A két férfi azzal vádolta egy étteremben, hogy eltörte a fejhallgatóikat, majd miután követni kezdték az utcán, ASAP Rocky felszólította őket, hogy ne tegyék.

A Ragyogás című horrorból ismert gonosz ikerlányok szőke változataként jelennek meg, rámutatva arra, hogy kapcsolatuk sokkal hátborzongatóvá válhat.

Hirdetés