A John Wick rendezője felügyeli az új Harley Quinn-film akciójeleneteit

Chad Stahelski, a John Wick rendezője besegít a februárban érkező Harley Quinn-filmben, írja a The Hollywood Reporter. A sikeres akciófilm-trilógia rendezője a pótforgatások fényképezéséért felel majd.

Besegít a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (magyar cím még nem ismert) pótforgatásában Chad Stahelski. A John Wick filmek rendezője a pótforgatás fényképezéséért felel majd, melyek az utómunkálatok tökéletesítéséhez kellenek.

harley quinn margot robbie birds of prey
Margot Robbie mint Harley Quiin az Öngyilkos Osztagban / Fotó: Warner Bros.

A 2020 februárjában debütáló filmben Harley Quinn elhagyja Joker-t és szövetkezik egy csapat női DC-hőssel, hogy szembeszálljanak Fekete Maszkkal. Az alkotás Cathy Yan első rendezése. Stahelski neve nem fog megjelenni a stáblistán. Margot Robbie főszerepe mellett Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead is helyet kapott a színészgárdában.

Megvan a potenciális gonosztevő Ewan McGregor személyében az új DC-filmben

Sharlto Copley és Ewan McGregor esélyese a Birds of Prey hősnői ellenfelének, Black Masknak a szerepére. A karaktert először 1985-ben láthattuk, a Batman 386. számában, mint Gotham egyik félelmet nem ismerő, de a félelemben és különösképp a kínzásban nagy örömét lelő alvilági vezére.

A rendező az akciójelenetek megalkotásában etalonként tekint Stahelskire, aki a John Wick előtt Keanu Reeves dublőre is volt a Mátrixban. Pótmunkálatai közt sem ez lesz az első. Az Éhezők viadala-trilógiában és az Amerika kapitány: Polgárháború-ban is meg nem nevezett munkálatokat vállalt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból