Charlize Theron talpig aranyban a jelmeztervezők díjátadóján

Charlize Theron Spotlight-díjat kapott a jelmeztervezők gáláján, és az elismeréshez igazán méltó ruhában jelent meg.

Louis Vuitton-szettet viselt

charlize theron spotlight dij ruha
Charlize Theron / Fotó: Getty Images

Charlize Theron egy lenyűgöző, Louis Vuitton által tervezett ruhakölteményben jelent meg Los Angeles-ben a jelmeztervezők díjátadó gáláján (Costume Designers Guild Awards) 2020. január 28-án.

A királynői eleganciát sugalló ruha különlegessége a cseppalakú kivágás volt a mell és a nyak között. A mandzsettája és a hónalj alatti ujjrész széles barna bőr betoldással tette buggyossá a karokat fedő, bő ujjakat.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A fotóval mondott köszönetet a díjért

https://www.instagram.com/p/B76SO4jhpNz/?utm_source=ig_embed

Az egyszínű mintás, csillogó estélyi egyik kiegészítője a ruha anyagából készített fejpánt volt, amelyet Theron középen elválasztott és a szorosan a fejére simuló, hátul rövidre vágott frizurával viselt.

Charlize Theron nyíltan beszélt arról, amikor anyja megölte az apját

Charlize Theron nyíltan beszélt arról, amikor anyja megölte az apját 15 évesen veszítette el édesapját Theron Az amerikai National Public Radio-nak adott interjút Charlize Theron, amelynek során felidézte azt az estét, amikor édesanyja megölte apját önvédelemből, írja az Independent . 1991-ben a 15 éves Theron és édesanyja éppen a családi farmon tartózkodtak, amikor éjszaka a családapa részegen érkezett haza.

A 44 éves színésznő elegáns, füstös sminket viselt. Michael Kaplan jelmeztervező, aki életműdíjat kapott a rendezvényen, állt a színésznő mellett, amikor átvette a színészeket jutalmazó Spotlight kategória díját.

Charlize Theron az Instagramján közzétett fotóval mondott köszönetet a díjért.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A jelmezek mindig is a színészi játékom fontos részét képezték. Tegnap este azokat ünnepeltük, akik az általuk tervezett jelmezeken, ruhákon keresztül járulnak hozzá a történeteink elmeséléséhez. Nagyon köszönöm a megtisztelő Spotlight-díjat, és ezúttal szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a kitűnő jelmeztervezőknek, akikkel együtt dolgoztam az elmúlt évek során, és akik mind segítettek abban, hogy azt csinálhassam, amit imádok[/perfectpullquote]

– hálálkodott az est főszereplőinek.

Botrány – Szinkronos előzetes (16)

Botrány – Tervezett hazai bemutató: 2020. január 09. Roger Ailes (John Lithgow) az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb médiabirodalmának vezetője, a FOX …

Theron az Oscar-díjra jelölt Botrány című filmben játszik Margot Robbie és Nicole Kidman oldalán. A történet Theron karakteréről, Megyn Kelly-ről és számos más kolléganőjéről szól, akiket a Fox News alapítója, Roger Ailes szexuálisan zaklatott.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból