Charlize Theron nyíltan beszélt arról, amikor anyja megölte az apját

Charlize Theron, mint ismert, nehéz gyermekkoron ment keresztül. Az édesanyja önvédelemből megölte az édesapját. Erről beszélt egészen őszintén és nyíltan az NPR-nak.

15 évesen veszítette el édesapját Theron

charlize theron filmek apja anyja gyilkosság
Charlize Theron / Fotó: Getty Images

Az amerikai National Public Radio-nak adott interjút Charlize Theron, amelynek során felidézte azt az estét, amikor édesanyja megölte apját önvédelemből, írja az Independent. 1991-ben a 15 éves Theron és édesanyja éppen a családi farmon tartózkodtak, amikor éjszaka a családapa részegen érkezett haza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az apám annyira részeg volt, hogy járni sem tudott – így jött haza egy fegyverrel a kezében. Anyámmal a hálószobában voltunk, és tartottuk az ajtót, amit ő próbált benyomni. Teljes testünkkel próbáltuk tartani, amikor ő hátralépett egyet, és belelőtt hármat az ajtóba. Egy golyó sem talált el minket, amit csak a csodának köszönhetünk[/perfectpullquote]

– mondta Theron.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Nem szégyellek beszélni róla!”

charlize theron filmek
Theron a Glamour 2019-es Az év nője díjátadóján / Fotó: Getty Images

Végül édesanyja lelőtte férjét, de nem tartóztatták le, egyértelműen önvédelemről volt szó.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem szégyellek beszélni róla, mert úgy vélem, minél többet tesszük szóvá ezeket a dolgokat, annál inkább rá kell jönnünk, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával. Számomra ez egy történet arról, hogy milyen függőkkel felnőni, és mivé teszi ez az embert[/perfectpullquote]

– tette hozzá a színésznő.

Az Oscar-díjas színésznő legutóbb a Wonder Woman-film kapcsán nyilatkozott, amiről beszámoltunk. Arculcsapásként érte, hogy nem ő kapta meg a szerepet abból az indokból kifolyólag, hogy öreg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból