Childish Gambino nyári rajzfilmes videójában hiphop arcok vicceskednek

Még ne adjuk át magunkat az ősznek! Nézzük meg inkább Childish Gambino nemrég megosztott rajzfilmes videóját, amit egy igazi nyári hangulatú dalához készített! A Feels Like Summer a legnagyobb hiphop előadók vicces pillanatait mutatja be.

Az animációban Childish Gambinot, azaz Donald Glovert láthatjuk sétálgatni a környéken, ami tele van nagyobbnál nagyobb nevekkel a hiphop világából. Mindannyian tipikus nyári tevékenységeket végeznek, és élvezik! Gördeszkáznak, táncolnak, kosaraznak, napoznak. Azealia Banks hűsöl egy fán, Nicki Minaj és Travis Scott építőkockákkal játszanak, míg Drake azon siránkozik, hogy Future ellopta a bicaját.

A legütősebb jelenet talán Kanye Westé, aki egy “Make America Great Again” sapkában sírdogál, csak hogy Michelle Obama megvigasztalhassa.

https://twitter.com/Nadia91/status/1036107669935808512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1036107669935808512%7Ctwcon%5Elogo&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dazeddigital.com%2Fmusic%2Farticle%2F41181%2F1%2Fchildish-gambino-shares-an-animated-video-for-feels-like-summer

A videót Glover maga rendezte, Ivan Dixon rendezővel együtt. Az animáció felelőse pedig Greg Sharp. Hasonlóképpen Childish Gambino korábbi munkáihoz, ebben a rajzfilmes videoklipben is sok a rejtett tartalom, ami felfedezésre vár.

Childish Gambino – Feels Like Summer

“Feels Like Summer” by Childish Gambino http://smarturl.it/n3g9db8 tour tickets and merchandise available at http://www.childishgambino.com/ Directed by Dona…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból