UbikEklektik

A párhuzamos univerzumok találkozási pontján: Idén kétszeres erőbedobással készül az UbikEklektik

Tavaly elmaradt, idén végre megrendezésre kerül a III. UbikEklektik Összművészeti Fesztivál, amely a párhuzamos univerzumok találkozási pontjaként  a Zsámbéki Színházi Bázison kap helyet. A szervezők kétszeres erővel vetették bele magukat, hogy átadják a látogatóknak, mi is az igazi Ubikeklektik. Az Ubikverzum, a sokszínű zenei kínálat mellett a fesztivál középpontjába emeli a színházat és előadó-művészetet.

UbikFarm: Egy természetközeli fesztivál Vértesszőlősön

Egyre több és egyre izgalmasabb programsorozat kerül megrendezésre „Ubik” név alatt. A nyár végi, már hagyományosnak mondható UbikEklektik Összművészeti Találkozó mellett év közben többször is aktivizálja magát a kiterjedt alkotói és szervezői csapat. Télen a Képzőművészeti Egyetemen tartottak háromnapos programsorozatot a legkülönbözőbb elméleti és művészeti előadásokkal. Most pedig ismét ellátogatnak a Farmra.

Elmarad az UbikEklektik :(

Nemrég számoltunk be arról, hogy már nagyon várjuk az idei UbikEklektik fesztivált, amely közösségi finanszírozású. A médiaakkreditációnk elküldésére nem kaptunk választ, ám most megkaptuk a szomorú okot rá.

Nincs több cikk

Nincsenek cikkek