UbikFarm: Egy természetközeli fesztivál Vértesszőlősön

Egyre több és egyre izgalmasabb programsorozat kerül megrendezésre „Ubik” név alatt. A nyár végi, már hagyományosnak mondható UbikEklektik Összművészeti Találkozó mellett év közben többször is aktivizálja magát a kiterjedt alkotói és szervezői csapat. Télen a Képzőművészeti Egyetemen tartottak háromnapos programsorozatot a legkülönbözőbb elméleti és művészeti előadásokkal. Most pedig ismét ellátogatnak a Farmra.

Az UbikFarm egy vértesszőlősi farmon megrendezett fesztivál, ahol a szabad állattartás, egy gyönyörű tó, az erdei sátrazás és a zenei programok könnyen megférnek egymás mellett.

4 3
Ubikfarm / Fotó: Ubikfarm Fesztivál

A június 28-án induló programsorozat keretében látható lesz többek között a Bohemian Betyars őrült koncertje és a Csaknekedkislány mezítlábas táncoltatása. Rajtuk kívül eljön a Freakin’ Disco és a mindig dögös Kinetic Erotic is. A koncerteken túl hajnalig tartó lépegetés várható a csodálatos környezetben és az ubikos dekorok alatt. Lesz itt a tribal techno-tól a deephouse-ig minden, ami megmozgat. Napközben pedig rekreációs jóga és közösségi felfrissülés várja a látogatókat.

A szervezők a programokon túl szeretnék, hogy a fesztivál ne csak események gyűjtőhelye legyen, hanem minden percében élményt is közvetítsen.

Ezért minden egy történet köré épül az “Ubikverzumban”. A közösségi médiában már tél óta felütötte a fejét az “Ubiciták” nevű kódex, ami a fesztiválokhoz tartozó világ(ok) legfontosabb történeteit, mondókáit vagy értékeit tartalmazza.

Exp 1 0230
Ubikfarm / Fotó: Ubikfarm Fesztivál

Ennek megfelelően az Ubikfarm sem csupán egy fesztivál: az Ubikverzum egyik fontos karaktere, az Orákulum áll a középpontjában; a bölcs, aki egész évben csupán egyszer szólal meg. A párhuzamos valóságok lakói (a fesztiválozók) ezért érkeznek minden évben a Farmra, hogy meglátogassák a bölcs Orákulumot és hogy tanúi lehessenek éves megszólalásának.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. június 28-tól július 1-ig

Helyszín: Vértesszőlős, Komárom-Esztergom megye

Jegyár: bérlet elővételben: 9.500 HUF, helyszínen: 13.000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból