Claudia Amiizmussal készített animációs videót

A fiatal énekes-dalszerzőnő legújabb videója a Steal Away dalához készült, melynek különlegessége, hogy Márta Amarilla, azaz Amiizmus grafikái kelnek benne életre. A felvétel Claudia második, Fire című nagylemezén hallható.

A Steal Away a harmadik single Claudia második nagylemezéről: megelőzte a nők társdalami helyzetét tárgyaló Perfect, mely egyben az előadó első videóklipje is volt, és ezt követte a genfi éjszakában forgatott, két nyelven is megjelent Ma éjjel/Tonight. A tavaszi megjelenésű Tonight és az aktuális videó közötti hiátuszt – mely során Claudia többek között egy koncertturnén vett részt az Egyesült Királyságban –, pedig egy élő, akusztikus felvétel töltötte ki, mely a Mona Lisa c. szerzeményéhez készült.

Brit és kínai turné – Claudia bejárja zenéjével a világot

A brit turné kapcsán már több helyi rádió interjúra ígérkezett el, többek között a BBC stúdiójában is fog beszélgetni és élőben zenélni. A fellépések mellett Claudia egy EP-megjelenéssel is készül, melyet kifejezetten a brit közönségnek szántak. Április 27-én jelenik meg a digitális felületeken a Perfect kislemez, melyen helyt kap a korábban már ismert, ellenben zeneileg újra gondolt címadó dala, a Perfect, mely alább meghallgatható.

Amarilla már több hazai előadónak készített grafikákat, többek között bátyjának, ByeAlex-nek és Kállay Saunders Andrásnak is. A tehetséges képzőművész több éve Londonban él.

Claudia
Balla Claudia / Az Énekesnő Hivatalos Facebook-Oldala

A grafikák, digitális festmények készítése mellett ruhákra is fest kézzel, egyik illusztrált kabátját viseli Claudia a Ma éjjel/Tonight videóban. Ezen kívül a Fire borítóját is Amarilla tervezte.

Claudia Balla – Steal Away

Graphics by: Amiizmus (http://www.facebook.com/amiizmus) Video by: Gergo Toth, Gabor Molnar Website: http://www.claudiaballa.com Facebook: http://www.faceboo…

„Nagyon közel áll hozzám Amarilla egyedi és kifejező stílusa, ezért megkértem, rajzolja meg, milyen érzéseket váltottak ki benne a lemez dalai. Az így keletkezett rajzokból született a mostani videó, mely csak egy részlete az eredetileg fél órás animációnak – meséli Claudia.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból