Hallgatom Claudia Amiizmussal készített animációs videót

Claudia Amiizmussal készített animációs videót

Promóció

A fiatal énekes-dalszerzőnő legújabb videója a Steal Away dalához készült, melynek különlegessége, hogy Márta Amarilla, azaz Amiizmus grafikái kelnek benne életre. A felvétel Claudia második, Fire című nagylemezén hallható.

Promóció
- Advertisement -

A Steal Away a harmadik single Claudia második nagylemezéről: megelőzte a nők társdalami helyzetét tárgyaló Perfect, mely egyben az előadó első videóklipje is volt, és ezt követte a genfi éjszakában forgatott, két nyelven is megjelent Ma éjjel/Tonight. A tavaszi megjelenésű Tonight és az aktuális videó közötti hiátuszt – mely során Claudia többek között egy koncertturnén vett részt az Egyesült Királyságban –, pedig egy élő, akusztikus felvétel töltötte ki, mely a Mona Lisa c. szerzeményéhez készült.

Brit és kínai turné – Claudia bejárja zenéjével a világot

A brit turné kapcsán már több helyi rádió interjúra ígérkezett el, többek között a BBC stúdiójában is fog beszélgetni és élőben zenélni. A fellépések mellett Claudia egy EP-megjelenéssel is készül, melyet kifejezetten a brit közönségnek szántak. Április 27-én jelenik meg a digitális felületeken a Perfect kislemez, melyen helyt kap a korábban már ismert, ellenben zeneileg újra gondolt címadó dala, a Perfect, mely alább meghallgatható.

Amarilla már több hazai előadónak készített grafikákat, többek között bátyjának, ByeAlex-nek és Kállay Saunders Andrásnak is. A tehetséges képzőművész több éve Londonban él.

Balla Claudia / Az énekesnő hivatalos Facebook-oldala

A grafikák, digitális festmények készítése mellett ruhákra is fest kézzel, egyik illusztrált kabátját viseli Claudia a Ma éjjel/Tonight videóban. Ezen kívül a Fire borítóját is Amarilla tervezte.

Claudia Balla – Steal Away

Graphics by: Amiizmus (http://www.facebook.com/amiizmus) Video by: Gergo Toth, Gabor Molnar Website: http://www.claudiaballa.com Facebook: http://www.facebook.com/claudiaballao… Instagram: http://www.instagram.com/claudiasoffi… Twitter: http://www.twitter.com/claudiasoffice Auenland Records 2018 http://www.auenland-records.com/index_html.php

„Nagyon közel áll hozzám Amarilla egyedi és kifejező stílusa, ezért megkértem, rajzolja meg, milyen érzéseket váltottak ki benne a lemez dalai. Az így keletkezett rajzokból született a mostani videó, mely csak egy részlete az eredetileg fél órás animációnak – meséli Claudia.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3