A rendőrség károkozási kísérlet miatt nyomoz, miután két benzines bombát dobtak be Conor McGregor kocsmájába.

Szemtanúkat keresnek

Az UFC sztárja a dublini Drimnagh Road-on található licencelt helyiség tulajdonosa, miután 2 millió fontért megvásárolta. Most azonban vizsgálat indult, miután két benzin bombát dobtak a kocsmába. A rendőrség arra is reagált, hogy két csőbombát hagytak a helyszínen – írta a Daily Star.

„A helyiségben nem történt kár. A rendőrség tanúk jelentkezését kéri az esettel kapcsolatban, és arra kérik, hogy vegyék fel a kapcsolatot Garda-val” – mondta az An Garda Siochana szóvivője.

Conor-Mcgregor-Kocsma-Irorszag-Benzinbomba-Tamadas-2

Ez ugyanaz a hely, ahová McGregor először szállított palackokat a Proper No Twelve whiskyjéből, 2018 karácsonyán. A megnyitás előtt hatalmas átalakításon esett át, melynek során a fényűző kocsmát egy óriási, középkorihoz hasonló hosszú asztallal, egy nagy üvegszekrénnyel, tele whiskyvel és egy nagy plazmatévével szerelték fel. Közösségi médiáján keresztül betekintést nyújtott követőinek a Black Forge Inn-be, amely étteremmel és bárral is büszkélkedhet.

Passzív jövedelem

McGregor korábban azzal került a címlapokra, hogy megvásárolta a Drimnagh-i Márványívet is, amely egy férfi elleni hírhedt támadás színhelye volt 2019-ben. A kocsmákkal együtt más üzletei is szárnyalnak, köztük a Tidl Sport helyreállító-spray, a David August divat-vonala és a „McGregor Fast” fitnesz-alkalmazás.
Tavaly McGregor eladta részvényeit a Proper No Twelve-ben, amely ügylet keretében, közel 130 millió fontot keresett.

Eközben a harcos a közelmúltban megmutatta hihetetlen formáját, mielőtt visszatérne a harcba. Megosztott egy egyperces videót arról, ahogy kiváló állapotba kerül. A nagy visszatérését látja 2022-ben. A legendának a borzalmas lábtöréséből kellett felépülnie, amelyet tavaly júliusban szenvedett el a UFC 264 trilógia elleni küzdelemben Dustin Poirier-vel. A dublini, a videói alapján, felépülésében a “terv előtt” áll, és áprilisban visszatér.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.