Két és félmillió forint be nem fizetett bírság miatt tizennyolc körözés volt érvényben a férfi ellen, akit Csepelen fogtak el a rendőrök.
A csepeli körzeti megbízottak adatot gyűjteni mentek egy Duna-parti telekre, amikor a porta mögött egy mobil lakókonténerre figyeltek fel.

Az átmeneti szállásról épp egy férfi lépett ki, aki a közeledő egyenruhásokat meglátva sarkon fordult, visszament a konténerbe, és a rendőrök többszöri kopogtatására sem volt hajlandó kijönni – írja a police.hu.

Az egyik rendőr benyitott, és azt látta, hogy a férfi a sötét helyiség sarkában kucorog.
Adatai ellenőrzésekor a bujkálóról megállapították, hogy a 28 éves szigethalmi K. László az, aki ellen összesen tizennyolc körözést adtak ki, mert a sárga csekkeket inkább kidobta és nem fizette ki a bírságot.
A bírságokat a bíróság átváltoztatta elzárásra, így a férfinak 492 napot kell büntetés-végrehajtási intézetben tölteni.
K. Lászlót a rendőrök elfogták, és előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságára, majd értesítették az ügyekben eljáró Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.