Összeállítottuk a Playboy playmate lányainak listáját 2010-ig visszamenőleg. Ők voltak korábban a novemberi lányok. Idén Shelby Rose tündökölhet a novemberi playmate címben.

1Honnan hová?

Ines Rau playmate / Fotó: A modell hivatalos Instagram-oldala

A tavalyi Playboy playmate Ines Rau volt, aki történelmet írt. A 26 éves modell, Ines Rau történelmet írt, mint a Playboy első transzgender paymate-je.

Történelmet írt Ines Rau, a Playboy első transgender playmate-je / ContextUs

Rau úgy nyilatkozott a Playboynak, hogy sok ideig nem is nevezte magát transgendernek, de most már teljesen megbarátkozott a gondolattal. Nem szabad másnak látszani, mint ami vagy. Felszabadító érzés őszintén nyilatkozni magadról, legyen az a nemed, szexualitásod, vagy akármi. Aki nem fogad el, az meg sem érdemel.

A 2017-es november/december kiadásban tűnik majd fel, ami egyben emléket állított az elhunyt Hugh Hefnernek. Rau már 2014-ben is feltűnt a magazinban, de mint hivatalos playmate csak most szerepel majd teljes mivoltában a lap középső oldalán.

Két évvel korábban, 2016-ban Ashley Smith került playmate-ként a Playboy novemberi címlapjára. Őt követte Rachel Harris, majd Gia Marie.

Gemma Lee Farrell és Abigail Ratchford / Fotó: Northphoto

Kourtney Kardashian új márkája, a PrettyLittleThing tavaly októberben került piacra, ezt ünnepelték a sztárok Kaliforniában, mint például a fentebb látható Gemma Lee Farrell és Abigail Ratchford.

2012-ben Britnany Nola, majd Ciara Price váltották Gemma Lee Farrell playmate-t. Listánk utolsó helyén pedig Shera Bechard áll. 2010-ben ő foglalhatta el a novemberi címlapot.

Lapozz a következő oldalra a galériáért!