Az Esti Kornél zenekar két évvel ezelőtt jelentette meg negyedik albumát Éjszaka van címmel. Ám úgy tűnik, nem sokat kell várni az újabbra. És meg is szellőztették az első dalt, aminek az eleje nagyon hajaz a Do I wanna know Arctic Monkeys-slágerre.

Hirdetés

A srácok igazán beindultak, hiszen nem csak eljön az idei év első EK-koncertje, de egy Studio Session EP-t is készítettek. A Boldogság, te kurva lemezük legnagyobb slágereit vették fel, amelyhez klipet is készítettek. Na, jó, nem teljes mértékben klip, hiszen Sounday Studióban újravett dalok előadását rögzítették videóra.

A négyszámos EP-n a Boldogság, te kurva, a Mit akarsz látni?, a Most a jó és az Akkor hagylak el hallható. 

És a Studio Session EP mellett párhuzamosan az új dalok is készülnek.

Az Esti Kornél tegnap éjjel meg is osztotta az első számot, amelynek Akik élnek címet adták.

Esti Kornél – Akik élnek

Az Esti Kornél zenekar Akik élnek című dala. 2018. Felvétel: Vastag Gábor (Sounday Studio) Keverés: Lázár Domokos Mastering: Szabó Szebasztián (Miracle Sound Studio) Visual: Benkő Bálint Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmi újdonságról: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=estikornelzenekar Kövess minket a Facebook-on: http://fb.com/estikornelzen… AKIK ÉLNEK (Szöveg: Bodor Áron, Lázár Domokos) Mi ez a part, ahol fekszem?

És ahogyan a cikk címében írtuk, számunkra eléggé Do I wanna know feelingje van az Akik élnek alapsémájának. Lehet, tévedünk, és emiatt hallgasd meg!

Hirdetés