Követem Sztárok David Lynch online meteorológusnak állt

David Lynch online meteorológusnak állt

Promóció

A Kék bársony, a Twin Peaks és a Mulholland Drive – A sötétség útja rendezője, David Lynch sajátos hangulatú időjárás-jelentéseket oszt meg az interneten.

Korábban is készített már időjárás-jelentést a rendező

Promóció
- Advertisement -

David Lynch legutóbb a Netflixen jelentkezett új alkotással a What did Jack do? című rövidfilmmel, sőt a rajongók már 4K-s változatban is évezheti az Oscar-díjas klasszikusát, Az elefántembert.

David Lynch / Fotó: Scott Dudelson

Még a 2000-es évek közepén a közösségi média mindennapossá válása előtt David Lynch vicces időjárás-jelentéseket tett közzé online, saját és közönsége szórakoztatására. A rendező a szinte mindig napos Los Angeles időjárásáról tájékoztatta a nézőket.

David Lynch megkapta, amit már rég akart neki a világ

A korábbi Oscar-jelölései ( Az elefántember, Kék bársony, Mulholland drive – A sötétség útja című filmek rendezéséért) során David Lynch sosem kapta meg a hőn áhított aranyszobrot. Ám most, a Kormányzók díjátadóján tiszteletbeli Oscar-díjat vehetett át életművéért Lina Wertmüller, Wes Studi és Geena Davis társaságában.

Tíz év kihagyás után Lynch visszatért ehhez a műfajhoz, írja a Dazed. A David Lynch Theater YouTube-csatornán osztotta meg az alig fél perces videót Weather Report 5/11/20 címmel, azaz Időjárás-jelentés 2020. május 11. címmel. A felvételt saját íróasztalánál rögzítette a Twin Peaks rendezője. Az ablakon keresztül megállapítja, hogy felhős, ködös idő van ma reggel. Majd kijelenti, hogy ezt hamarosan átveszi a napsütés és a 70 fokos hőség.

Lynch-mém a legújabb őrület

A múlt hónapban egy Lynch-hez kötődő Instagram-mém is útjára indult @lynch_holding_ur_fav_movie címmel, amelyben a rendező a kedvenc filmed kis plakátját emeli fel.

Weather Report 5/11/20

David Lynch Weather Report

David Lynch 1984-ben megrendezte Frank Herbet Dűne című regényének filmadaptációt, aminek új változatát Denis Villeneuve készíti Timothée Chalamet főszereplésével. Lynch viszont saját bevallása szerint „nulla érdeklődést” tanúsít az új remake megnézésével kapcsolatban.

Amíg nem érkezik új Lynch-film, addig be kell érnünk a naponta megjelenő időjóslással.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3