Demi Lovato étkezési zavarait rendbe tette a szórakoztatóipar 

Demi Lovato, aki mint Disney-sztár, később pedig énekesi karrierje révén vált népszerűvé, elárulta, hogy a szórakoztatóipar teljesen rendbe tette az étkezési zavarát. 

Két opció

Demi Lovatót először a Disney Channel műsoraiban láthattuk, majd később énekesi karriert futott be, amely révén jelentősen megnőtt a követőtábora is. Egy interjújában elárulta, hogy tulajdonképpen a szórakoztatóipar normalizálta az étkezési zavarát, írja a Variety. 

demi lovato
Az énekesnő súlyos étkezési zavarokkal küzdött / Fotó: Shutterstock

Lovato 2010-ben egy rehabilitáción is részt vett. Később úgy döntött, nem tér vissza a Disney világába, attól tartva, hogy a vállalat elhallgatja majd a kihívásoknak azon sorát, amikkel abban az időben küzdött.

Demi Lovato Instagram-sztoriban bírálta a negatív testképet közvetítő reklámot

Az emlegetett hirdetésben az egyik karaktert túlsúlyosnak címkézték, mellette pedig egy „csinos” szereplőt ábrázoltak. From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary. Demi Lovato jelezte, ezek a reklámok rendkívül veszélyesek azokra nézve, akiket könnyen befolyásol a társadalmi nyomás.

Úgy érezte, két opció áll előtte. Beszélhet a küzdelmeiről, a lehetőségekkel övezett útjáról, hogy ezzel segítsen a rajongóinak vagy visszatérhet a Disney-hez, hogy aztán mindezt elhallgatva egy tökéletes élet álcáját magára erőltetve tűnjön fel a képernyőkön. 

Hosszútávú célok Demi Lovato előtt

Étkezési zavara azonban a csatornától való távozás után továbbra is megkeserítette a híresség mindennapjait. Mi több opioid-függőségben és túladagolásban is szenvedett. Visszatért egy már sokkal megbízhatóbb rehabilitációs technikához, hogy annak segítségével újra kézbe vehesse a jövőjét. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Olyan karriert szeretnék, aminek nincs köze a testemhez. Azt akarom, hogy az a zenémről, a dalszövegeimről és az üzeneteimről szóljon. Mindezt hosszútávra tervezem, hogy a további életem során ne kelljen változtatnom magamon[/perfectpullquote]

– mondja Demi Lovato. Elmondása szerint a zene rengeteg örömöt szerzett számára, ám a zeneipar hajcihőinek kavalkádjában elvesztette lelkesedését. Új vezetői csapatot keresett a Scooter Braunban és az Allison Kaye-ben, ahol étkezési zavaraival végleg leszámolt. Az énekesnő szerint továbbá a toxikus kapcsolatok fenntartása sem egészséges.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból