Demi Lovato Instagram-sztoriban bírálta a negatív testképet közvetítő reklámot

Az énekesnő a Game of Sultans telefonos alkalmazást bírálta a negatív testkép közvetítése miatt. Az Instagram-sztorikban a közösségi médiumot is kritizálta, amiért a játék reklámja egyáltalán megjelenhetett.

Az emlegetett hirdetésben az egyik karaktert túlsúlyosnak címkézték, mellette pedig egy „csinos” szereplőt ábrázoltak.

No Title

No Description

Demi Lovato jelezte, ezek a reklámok rendkívül veszélyesek azokra nézve, akiket könnyen befolyásol a társadalmi nyomás.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A diéta kultúra társadalmi nyomást helyez ránk, hogy folyamatosan fogyjunk, egy világban, ami arra tanít minket, az alapján mérjük az értékünket, hogy hogyan nézünk ki.[/perfectpullquote]

Az énekesnő azt is kiemelte, a hatás csak még károsabb lehet az étkezési zavarokban szenvedőkre.

Na, és te mikor leszel végre “szép”? / ContextUs.hu

Úgy látszik, a világ egyes részein a vékony hölgyemények által diktált uralom már véget ért. A kifutókon egyre több plus size és fogyatékossággal élő modell lépdel végig, ezzel teljesen új értelmet adva a szépség fogalmának. Palvin Barbi, Divat, divatipar, divatrend, nagy lili, mi a szép, mit nevezünk szépnek


Ezután megkérte az Instagram moderátorait, hogy távolítsa el a reklámot az ő és mindenki más feedjéből is. Kifejezte csalódását, amiért a cég egyáltalán engedélyezte a hirdetést. Ahogy az emberek egyre világosabban látják a mentális betegségeket, Demi Lovato elvárja a cégtől, hogy felelősségteljesebbek legyenek.

Meztelenre vetkőztek, majd felvették a sértéseket a Little Mix tagjai

Az együttes következő albumának, az LM5-nek egyik száma a Strip nevet viseli, ennek teasereként jelent meg Instagram oldalukon egy beharangozó poszt. A képen mind a négy tag látható, meztelenül, különféle inzultusokkal telefirkált bőrrel pózolva. A 2018-as díjátadót Spanyolországban, Bilbao városában rendezték meg novmeber 4.-én a Bilbao Exhibition Centre-ben.


A The Hollywood Reporter szerint a hirdetést azóta eltávolították az alkalmazásból. Az Instagram szószólója szerint hibából lett elfogadva a reklám, és a jövőbeli megjelenését leállították. Elnézést kértek a történtekért.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból