Deutsch Tamás a HírTV szerint "hímtagnak" nevezte a RyanAir vezérigazgatóját, amiért az utasoknak kiküldött e-mailben kritizálta a kormány új adóját.

Deutsch Tamás fideszes politikus szerint a RyanAir megsértette az adatvédelmi törvényeket, amikor az utasoknak közéleti kérdésekről írt e-mailt a hasznos közlekedési információk helyett, írjaSzeretlek Magyarország.

A RyanAir volt az első, aki az utasokra hárította a kormány által újonnan bevezetett extraprofit-adóját. A magyar kormány vizsgálatot indított emiatt, Michael O’Leary vezérigazgató pedig keményen kritizálta a kormányt az utasoknak kiküldött hírlevélben. 

A levélben azt írta, a magyar miniszterek olyanok, mint Dumb és Dumber, és hülyék, ha azt hiszik, nem a lakosság fogja megfizetni az adót. Arra biztatta az utasokat, hogy tiltakozzanak, és kérjék, hogy vonják vissza az “idióta adót”.

HírTV cikkének címében azt írta, Deutsch “hímtagnak” nevezte O’Leary-t, de ez a videóban valójában nem hangzik el. A felvételen azt mondja, az adó áthárítása nyílt és durva jogsértés. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk