Pozitív lett a győri polgármester, Dézsi Csaba András második koronavírustesztje.

Az első teszt negatív volt

A polgármestert két napja vizsgálták meg először, miután kiderült a város jegyzőjéről, hogy megfertőződött a vírussal. Az első eredmény azonban negatív volt.

Dezsi Csaba Andras Koronavirus Fidesz Gyor
Dézsi Csaba András, Győr Polgármestere / Fotó: Mti

Dézsi Csaba András azt írja közleményében, hogy március 27-én még panaszmentes állapotban volt. Egy magán laboratóriumban, önköltségen, magán is elvégeztette az RT PCR tesztet, amely negatív lett.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tekintettel arra, hogy a negatív teszt is akkor biztos, ha két vizsgálat erősíti meg, ezért március 31-én ismételten elmentem egy kontroll vizsgálatra. Ma este telefonon értesítettek a második vizsgálat eredményéről, amely pozitív eredményt mutat[/perfectpullquote]

– írta a győri polgármester.

Tünetei továbbra sincsenek

A közleményben arra is kitért, hogy egyelőre tünetmentes, és a szükséges intézkedéseket azonnal megtette. Az eredményről tájékoztatta a háziorvosát, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonul. A győriek továbbra is számíthatnak rám, hiszen otthonról dolgozom tovább.

Felépült a koronavírusból egy 102 esztendős olasz nő

Grondona kezelőorvosai a halhatatlan Hegylakóhoz hasonlították a nőt, a csodával határos gyógyulása miatt. A reményteljes esemény a genovai St. Martino kórházban történt. Ő lehet a legidősebb ember a világon, aki felgyógyult a Covid-19 által okozott tüdőbetegségből, írja a . – nyilatkozt Dr. Vera Sicbaldi.

Dézsi Csaba András az első magyar koronavírusos politikus – írja a Győri Hírek.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet