A Maffiózók színésze megszállja az Akvárium Klub színpadát

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven, augusztus 15-én a Disciples of Soul zenekarával érkezik az Akvárium Klubba. Az idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.

Az olasz származású amerikai zenész-énekes-színész többek között Little Steven néven szokott zenélni. Steven Van Zandt a Jersey-i partvidék zenei kultúrájában nőtt fel, és hamar összebarátkozott Bruce Springsteennel, így nem csoda, hogy később gitárosként az E Street Band tagja is volt.

Little Steven And The Disciples Of Soul Maffiózók Akvárium Klub Koncert
Little Steven And The Disciple Of Soul / Fotó: A Zenekar Hivatalos Facebook-Oldala

Ebben az időszakban bekerült a Rock and Roll Hall of Fame legendái közé is. Van Zandt 1984-ben hagyta el az E Street Bandet, és csak 1999-ben tért vissza az együttesbe, időközben azonban önálló zenei karrierbe kezdett és megalakult a Little Steven and the Disciples of Soul együttes, melynek frontembereként számos albuma jelent meg.

Dezső András: „Volt olyan gengszter, aki gratulált, hogy mennyire alapos munkát végeztem” / Maffiózók mackónadrágban

Hogyan éri el egy újságíró, hogy a kor legnagyobb gengsztere is régi barátként fogadja és meséljen neki? Korrajzot írni olyan, mint rekonstruálni egy világot. Esetünkben a ’70-es évektől napjainkig tartó magyar szervezett bűnözés világát. Dezső András Maffiózók mackónadrágban, dezső andrás könyvek

Steven Van Zandt elképesztően sokrétű, zenei karrierje mellett ismerős lehet színészi alakításai miatt, hiszen főszereplője volt a Maffiózók című sorozatnak, majd egy amerikai-norvég vígjátéksorozat főszereplője, társszerzője és producere is volt.

Emellett ír dalszövegeket, producerkedik, alapított egy lemezkiadót, vezetett rádiós műsort.

Sőt, létrehozott egy alapítványt, mely többek között segít jobban megismerni a rock and roll zenét a középiskolások számára, de volt zenei rendező és aktivista is.

Summer Of Sorcery

Provided to YouTube by Universal Music GroupSummer Of Sorcery · Little Steven · The Disciples Of SoulSummer Of Sorcery℗ A Universal Music Enterprises release; ℗…

2019-ben kijött a Summer of Sorcery című legújabb albuma, mely az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazza. Ebből is biztosan játszik majd Steven.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. augusztus 15., csütörtök, 20 óra

Helyszín: Barba Negra Track, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk