Követem Events A Maffiózók színésze megszállja az Akvárium Klub színpadát

A Maffiózók színésze megszállja az Akvárium Klub színpadát

Promóció

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven, augusztus 15-én a Disciples of Soul zenekarával érkezik az Akvárium Klubba. Az idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.

Promóció
- Advertisement -

Az olasz származású amerikai zenész-énekes-színész többek között Little Steven néven szokott zenélni. Steven Van Zandt a Jersey-i partvidék zenei kultúrájában nőtt fel, és hamar összebarátkozott Bruce Springsteennel, így nem csoda, hogy később gitárosként az E Street Band tagja is volt.

Little Steven and the Disciple of Soul / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

Ebben az időszakban bekerült a Rock and Roll Hall of Fame legendái közé is. Van Zandt 1984-ben hagyta el az E Street Bandet, és csak 1999-ben tért vissza az együttesbe, időközben azonban önálló zenei karrierbe kezdett és megalakult a Little Steven and the Disciples of Soul együttes, melynek frontembereként számos albuma jelent meg.

Dezső András: „Volt olyan gengszter, aki gratulált, hogy mennyire alapos munkát végeztem” / Maffiózók mackónadrágban

Hogyan éri el egy újságíró, hogy a kor legnagyobb gengsztere is régi barátként fogadja és meséljen neki? Korrajzot írni olyan, mint rekonstruálni egy világot. Esetünkben a ’70-es évektől napjainkig tartó magyar szervezett bűnözés világát. Dezső András Maffiózók mackónadrágban, dezső andrás könyvek

Steven Van Zandt elképesztően sokrétű, zenei karrierje mellett ismerős lehet színészi alakításai miatt, hiszen főszereplője volt a Maffiózók című sorozatnak, majd egy amerikai-norvég vígjátéksorozat főszereplője, társszerzője és producere is volt.

Emellett ír dalszövegeket, producerkedik, alapított egy lemezkiadót, vezetett rádiós műsort.

Sőt, létrehozott egy alapítványt, mely többek között segít jobban megismerni a rock and roll zenét a középiskolások számára, de volt zenei rendező és aktivista is.

Summer Of Sorcery

Provided to YouTube by Universal Music Group Summer Of Sorcery · Little Steven · The Disciples Of Soul Summer Of Sorcery ℗ A Universal Music Enterprises release; ℗ 2019 Wicked Cool Records LLC, under exclusive license to UMG Recordings, Inc Released on: 2019-05-03 Producer: Steven Van Zandt Composer Lyricist: Steven Van Zandt Auto-generated by YouTube.

2019-ben kijött a Summer of Sorcery című legújabb albuma, mely az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazza. Ebből is biztosan játszik majd Steven.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. augusztus 15., csütörtök, 20 óra

Helyszín: Barba Negra Track, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3