Donald Trump fia a könyvében szeretné “leleplezni” Joe Bident

Liberal Privilege címmel augusztusban jelenteti meg Donald Trump Jr. a demokrata elnökjelölt, Joe Biden-ellenes könyvét.

Hiba csúszott az alcímbe

A TikTok alkalmazás betiltását fontolgató Donald Trump korábban magányos harcosként hivatkozott magára, de még sincs teljesen egyedül, hiszen fia könyvet írt vetélytársa leleplezése érdekében.

donald trump amerika elnoke
Donald Trump / Fotó: Susan Walsh

A megjelenő könyv a Liberal Privilege (A liberális előjog) címet viseli, alcímként pedig a Democrat’s Defense of the Indefensible, azaz a Demokraták védik a védhetetlent alcímmel jelenik meg augusztusban, írja a The Guardian. A könyv kritikusai hangsúlyozzák, hogy az alcímben szereplő aposztróf nyelvtanilag nem a megfelelő helyre került.

Az ifjabb Trump Twitteren jelentette, be hogy a karantén hónapjaiban született alkotás elsöpri majd az útból a demokrata elnökjelöltet, Joe Bident, de a liberálisok is megkapják a magukét.

donald trump jr konyve
Apa és fia / Fotó: Timothy A. Clary

Óvatosságból csak a könyvborítónak egy részletét tette közzé a bejegyzésben, amelyen nem látható a grammatikai hiba. Trump Jr. korábbi könyve, a Triggered a New York Times szerint a könyveladási listák élére került.

Vajon ki nem mond igazat?

A Liberal Privilege könyvet Trump Jr. saját kiadásban jelenteti meg. A kiadvány hangoskönyv formájában is elérhető lesz, amelyen a barátnője, Kimberly Guilfoyle lesz hallható. Guilfoyle korábban a Fox News televíziónak dolgozott és részt vesz Donald Trump újraválasztási kampányának adománygyűjtésében is.

Donald Trumpról egykori tanácsadója írt újabb leleplező könyvet

John Bolton könyvében kritizálja Donald Trump elnökségét, ezért a The Room Where It Happened kiadását ugyan a Trump adminisztráció megpróbálta megakadályozni, de máris az online eladási listák élére került, írja a The Guardian . Az írás viszont nem örved kiemelkedő kritikáknak, hiszen a vélemények szerint John Bolton saját személyének fontosságát emeli ki leginkább.

Joe Bidenék már kijelentették, hogy a könyv szánalmas hazugságokkal lesz tele. De ugyanezt állította Donald Trump is a korábbi tanácsadója, John Bolton által írt leleplező könyvével kapcsolatban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból