Követem Közélet Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és...

Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és rasszista is

Promóció

Rasszistának és az országra veszélyesnek nevezte Hollywood-ot Donald Trump amerikai elnök, írja a The GuardianEzt azután jelentette ki a kormányfő, hogy Kaliforniában, Ohióban és Texasban lövöldözések zajlottak.

Promóció
- Advertisement -

Az amerikaiakra károsnak és borzasztónak nevezte Hollywood pénteki beszédében Donald Trump. Szerinte az elitek általában követendő példák, de Hollywoodot nem nevezi annak, mert rasszista és az ország ellen dolgozik. Ezt annak apropóján mondta, hogy három amerikai államban is lövöldöztek.

Trumpot és a brit miniszterelnököt gúnyoló képet posztolt a Trónok harca Lena Headey-je

A Trónok harca színésznője, Lena Headey felkavarta az internetet azzal, hogy megosztott egy photoshoppolt képet Donald Trump és Boris Johnson államférfiakról, amelyen a Ragyogás-ikreiként ábrázolták őket. Miután Johnsont jelölték ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének, az emberek gyorsan felismerték a hasonlóságot közte és az amerikai elnök között.

Habár az elnök nem hozott a közelmúltból példák rasszista filmekre, a megjegyzését megelőzően fulladt botrányba a The Hunt reklámja. Amit aztán le is kellett állítania a forgalmazó Universal-nak.

Hollywood tábla / Fotó: Starline Tours

A szatirikus thriller egy disztópikus Egyesült Államokat mutat be, ahol az elit társadalom szabadidős tevékenységét ‘rosszaltakra’, azaz kisebbségekre vadászik. Trump szerint a nagyvállalatok a konzervatívokat és a Republikánusokat fenyegetik, ami merőben más, mintha másokkal tennék. Hozzátette,

a vezérigazgatóknak el kellene jönniük a Fehér Házba vitázni vele a kérdésről.

Mark Steyn filmes szakember – védve a Fox imidzsét – ,,liberális Twitterstorm fantasy-nak” nevezte meg a filmet. Trump egyébként rövid hollywoodi karriere során cameózott a Reszkessetek, betörőkben és három Playboy softcore filmben.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3