Az érdemes és kiváló művész hosszú heteket töltött kórházban, ám eddig csak annyi derült ki, hogy a rejtélyes betegség a szívére húzódott.

Még tavaly lett rosszul

Állapota olyan súlyos lett, hogy kórházba kellett szállítani Dózsa Lászlót. Egyikből vitték a másikba, de sehol sem tudták megmondani mi a baja és sehogy sem javult állapota – írta a Blikk.

Lázam volt, alig kaptam levegőt, és úgy éreztem, hogy kimegy belőlem minden erő. Nem voltam koronavírusos, egyszerűen nem tudják, hogy mi lehet a baj. Volt, amikor úgy éreztem, itt a vég, a testem feladja a harcot, halálfélelmem volt. Akkor azt kértem, hogy hívjanak papot

– emlékezett vissza Dózsa, de a papra végül nem volt szükség tette hozzá.
Az orvosok először arra gyanakodtak, hogy a problémát egy szívbillentyű okozza, amelyet már cserélni kéne, ám az operáció elmaradt – leginkább a koronavírusnak köszönhetően.

Lelki betegségre gyanakszik

“Ami az ’56-os plakát ügy körül volt az engem padlóra küldött. Nem is akarok már róla beszélni, de olyanok is ellenem fordultak és elárultak, akikkel együtt harcoltam. Ezt nem lehet feldolgozni, tönkretett az ügy” – árulta el a színész, akire felesége, Gabriella vigyáz.

A kineziológus végzettségű asszony otthon is próbálja gyógyítani imádott férjét. Sok vizsgálat vár még rá, és sajnos az elmúlt hónapokban több mint harminc kilót fogyott. Elmondta, hogy frusztráló a helyzet, de az unokáit szeretné még látni felnőni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet