5 holttestet talált otthonában, az elkövetők a kutyákat sem kímélték a brutális akció során.

Három ember és két kutya az áldozat

A Port St. Lucie-i lakos vasárnap délután 18:28 környékén fedezte fel a holttesteket és a kutyák tetemeit lakásában, mely azért is rendkívül riasztó, mert a rendőrség közleménye szerint gyilkosság történt, és mind a három áldozatot, valamint a két kutyát is lelőtték – számolt be róla a Newsweek.

A helyi rendőrség hivatalos Facebook-oldalán számolt be a tragédiáról, s bejegyzésükben azt írták, az előzetes vizsgálatok során megállapításra került, hogy az áldozatokat lelőtték.

A csoportos gyilkosság elkövetőit még keresik

Habár ennél többet nem árultak el a gyilkosságról, megerősítették, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök három ember holttestét és kutya tetemét találták meg a lakásban.
Az áldozatokat egyelőre nem azonosították, a rendőrség közleménye szerint pedig a nyomozás jelenleg is folyamatban van, habár egyelőre egyetlen gyanúsított neve sem merült fel a gyilkosságok kapcsán.

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy egy mexikói politikus bukkant holttestekre irodája előtt, ugyanis egy egész kocsinyit parkolt oda le egy helyi drogbáró.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet