Egy héttel ezelőtt szörnyű tragédia történt a Deák térnél: megkéseltek egy fiatal fiút, Martint. A sértettet kórházba szállították, azonban pár nap múlva belehalt a sérüléseibe. Nemrég azonban kiderült, hogy nem csupán Martin, hanem egy másik fiú is megsérült azon a borzalmas napon.

Egy héttel ezelőtt, vasárnap hajnalban 2 óra 10 perc körül a Budapest V. kerület, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, és ennek következtében K. Zsolt egy hegyes eszközzel megszúrta N. Martint.

A fiú unokatestvére napokban elmesélte a tragédiát megelőző részleteket, elmondta, hogy az egyik barátjuk kikezdett a tettes haveri társaságából valakivel, ami szóváltásokba, majd támadásba torkollott.
A baleset után azonnal értesítette a mentőket, majd megkezdte a fiú újraélesztését.
A fiút ezt követően életveszélyes sebekkel szállították kórházba, a késelő pedig elmenekült a helyszínről. A megkéselt Martin felépüléséért egy ország imádkozott, a hét elején levettek a lélegeztetőgépről, és önállóan lélegzett. Martin édesanyja és bátyja is akkor még örömmel mesélt arról, hogy Martin reagált a jelenlétükre, és a végtagjait is mozgatta.
Pénteken azonban szomorú hírt kapott Martin családja: a fiatal fiú elhunyt.
A késelőt egyébként letartóztatták, de nem kért bocsánatot a családtól, sőt, azt üzenték nekik a gyilkos rokonai, hogy Martin volt a hibás, és a családtagjuk „jól tette, hogy megszúrta”.
Ha mindez nem volna elég tragikus, kiderült, hogy nem csupán az elhunyt Martin sebesült meg aznap az Erzsébet téren: a 17 éves Ramszesz, aki megpróbálta megfékezni a támadót, szintén megsérült.

A Ripost azt írja, hogy a fiú karja megrepedt, illetve egy vágás is keletkezett a kezén. A fiú szeretne rendőrségi feljelentést tenni K. Zsolt ellen, aki megölte a 18 éves Martint.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.