Egérszaros pelenkákat videóztak a Péterfy Kórházban – VIDEÓ

A 444 olvasója szúrta ki, hogy lilára száradt párizsit adnak a Péterfy Kórházban. Azonban sokkal durvább látvány fogadta, miközben videózta a párizsit: egérszaros pelenka.

A 444 egyik olvasója küldte el a hírportálnak azt a videót, amelyben lilára száradt párizsi látható a Péterfy Kórházban. Amikor a felvétel készült, gyógyszert szeretett volna feliratni. A fekvőbeteg-osztályon egy “lilára keményedett párizsit” talál véletlenül. Azonnal fogta a telefonját és levideózta. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szóltak neki, mikörben dokumentált, hogy öt méterrel arrébb az egérszaros pelenkacsomag még annál is jobb téma”[/perfectpullquote]

– írja a hírportál.

 

A felvétel rövidségéért a kórházi dolgozók közbeavatkozása okolható. Mint a dolgozók elmondták: “nem szabad videózni az épületben, ahol amúgy a betegek által használható vécékben nemhogy a kórházi fertőzések elleni harc leghatékonyabb, az egészségügy teljes költségvetésére vetítve filléres, cserébe rengeteg, drága antibiotikumokkal kezelhető, vagy akár végzetes fertőzés megakadályozásával rengeteg megtakarítást hozó kézfertőtlenítő, de még csak mezei szappan sincs.”

Egy kórházi dolgozó durván kitálalt, milyen csúnyaságok mennek az egészségügyben – VIDEÓ

P. Zoltán kórházi dolgozó, aki négy évet húzott le az egészségügyben. Urulógián és baleseti sebészeten is volt. Most mindent kitálalt: rendőri visszaélések, orvosok által kirabolni vágyó lakások.

A nevét nem vállaló olvasó – még be kell feküdnie a kórházba – sikerrel járt: idénre, december végére kapott időpontot.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból