Számos alkalommal van szükség elegáns megjelenésre. Sokan a napi munkájuk során is öltönyt viselnek, mások pedig az élet nagyobb eseményein veszik fel azt. Egy biztos, minden férfinak szüksége van erre a ruhadarabra. Aki a mindennapokban is elegánsan öltözködik, annak több darabra is, aki pedig csak alkalomadtán veszi fel, annak legalább egy jó minőségűre.
Cikkünkben bemutatjuk, hogy mikor érdemes mérték után készült egyedi öltönyt vásárolni és azt, hogy mindez milyen előnyökkel jár.

Semi bespoke - a szabó munkája

A méretes öltöny mindig egyedi és tökéletes, mondta el a The Suit Company szakértő szabómestere a semi bespoke öltönyökről. Ebben az esetben ugyanis a megrendelő maga választhatja ki az anyagot, a gombokat, a stílust, így egy teljesen exkluzív terméket kap.

A szabó természetesen mindenben igyekszik tanácsot adni, hiszen hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, valamint ő ismeri az anyagokat, a szabásokat, rálátása van az aktuális trendekre, valamint azzal is tisztában van, hogy a megrendelőhöz melyik fog legjobban illeni.

Az öltönykészítés menete

A legelső lépés az időpontkérés, hiszen tudni kell azt, hogy amikor odamegy valaki a szabóságba, akkor kizárólag csak vele fognak foglalkozni. Minden figyelem rá fog irányulni és személyre szabott bánásmódban részesül.

Az első találkozás során méretvétel történik, valamint az öltöny megtervezése. Bármilyen szövet választható S’100 minőségben vagy e felett, hatalmas a szövetkínálatból lehet kiválasztani azt, amiből a leendő öltöny készülni fog.

A szabásminta a megrendelőre készül az alkata és az egyéni elképzelések alapján, azonban a szakember szívesen ad tanácsokat, hogy mi az a fazon, amiben a legjobban fog kinézni az illető.

A második alkalommal már egy próba következik, a ruhát felpróbálva lehet még módosítani, ahol szükséges. A harmadik alkalommal pedig már a kész öltöny kerül átadásra, a megrendelő legnagyobb örömére.

Miért válaszd az egyedi öltönyt a konfekció helyett?

Az egyik legfontosabb érv az, hogy a konfekció öltönyök csak a legritkább esetben illeszkednek pontosan a vásárlóra, mivel egy átlagos méretre készültek, az emberek nagy része azonban nem átlagos méret. És itt ne csak arra gondolj, hogy van egy kis pocak, vagy az átlagnál magasabb vagy alacsonyabb az ember!

Elég az, ha kicsit többet edzel és ezáltal kidolgozottabb lesz a vállad vagy a mellkasod. Ebben az esetben ugyanis már egy nagyobb méretű zakóra lesz szükséged ahhoz, hogy a vállaid beleférjenek, azonban ennek a zakónak a dereka lötyögni fog rajtad.

Az egyedi öltöny nemcsak azért előnyös, mert kiváló anyagból készült, kizárólag a te méreteid alapján, a kiválasztott stílusban, hanem azért is, mert a magas minőségben elkészített ruhadarab minden helyzetben egyediséget fog képviselni, így tárgyalópartnered, üzlettársad szemében is elismerésre talál.

Ha pedig esküvői vagy más alkalmi öltönyt készíttetsz, akkor a nagy napon magabiztosan és határozottan léphetsz színre. Add meg magadnak az exkluzivitás érzését és emelkedj ki a tömegből!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.

cipoteszt.hu - 2024 január - LinkMarketing - 2

Mikor cserélj futócipőt?

Vannak, akik akkor cserélik le a futócipőjüket, amikor akciót látnak; mások akkor, ha saját bőrükön tapasztalják a kopás negatív hatásait.