A 28 éves Jade Valentine-t közösségi munkára ítélték és figyelmeztették, hogy börtönbüntetésre számíthat, miután kiugrott egy autóból, megütötte a rivális gyermek anyját és az utcán húzta a haját.

Nem tartotta figyelembe a próbaidőt

Egy iskolás dühös anyukája erőszakosan támadt meg egy másik szülőt a gyerekek szeme láttára, kis híján azonban elkerülte a börtönbüntetést. A 28 éves Jade Valentine éppen iskolai futásra érkezett, amikor kiugrott az autóból, és egy kicsinyes szóváltást követően megütötte a rivális gyermek anyját az utcán.

A kétgyerekes anyát 2020 márciusában 12 hónapos közösségi munka végzésére ítélték a támadás miatt, amelyet az ügyészek “szánalmasnak” és “gyerekesnek” bélyegeztek – írta a Mirror.

Figyelmeztetést kapott, hogy augusztusban börtönbüntetésre számíthat, miután a fizetetlen munkának csak a töredékét végezte el, és nem tartotta a kapcsolatot a próbaidőért felelős biztossal.

Újabb esélyt kapott

Valentine, a Whitleigh államból beismerte, hogy megsértette a közösségi rendet. Linford bíró meghosszabbította Valentine első ítéletét és elhalasztotta az ítélethirdetést augusztusban, majd októberben is, hogy a nőnek legyen ideje felzárkózni a munkához.

Linford bíró a legutóbbi meghallgatáson elmondta, hogy a próbaidő alatt arról számoltak be neki, hogy most végzi a munkát.
“Elmondtam, hogy mit várnak el tőle, és azt tette, amit elvártak. Ha beleegyezik, meghosszabbítom a megbízást szeptember 3-ig”– mondta a bíró és Valentine beleegyezett, hogy próbaidővel folytatja a munkát.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet