Követem Közélet Rihanna keményen kiosztotta Donald Trump amerikai elnököt

Rihanna keményen kiosztotta Donald Trump amerikai elnököt

Rihanna dühös az Egyesült Államok elnökére, Donald Trumpra. Az énekesnő Instagram-oldalán fejezte ki mérhetetlen haragját az elmúlt napokban történt terrortámadások miatt. Az üzenetet egyenesen Trumpnak intézte, és nem fogta vissza magát.

- Advertisement -

Augusztus 3-án két merénylet is történt az Egyesült Államok két különböző pontján. A texasi El Paso városában, valamint Daytonban, Ohio-ban. A két terrorcselekmény legalább 30 ártatlan áldozatot követelt. Mivel Donald Trump már így is kivívta több ismert ember ellenszenvét, ezúttal Rihanna konfrontálódott.

Durván nekiment szóban Trumpnak, joggal / Fotó: Glamour

Rihanna nem félt kifejezni a benne tomboló dühöt, amiért ismét ártatlan emberek vesztették életüket egy olyan helyzetben, amit meg lehetett volna akadályozni.

Um, Trump, rosszul betűzted a „terrorizmust”! Az országodban két terrortámadás is történt 24 óra alatt, amely majdnem 30 ártatlan ember életét követelte

– írta Rihanna. Itt nem állt meg: “indez napokkal azután, hogy egy másik terrortámadás történt Kaliforniában, amikor is egy terrorista képes volt LEGÁLISAN fegyvert vásárolni Vegasban, majd órákat utazott egy ételfesztiválra, hogy életét vegye 6 embernek, köztük egy újszülött kisfiúnak”.

Rihanna Barbados nagykövete lett!

fogalmazott Mia Amor Mottley, barbadosi miniszterelnök közleményében. A miniszterelnök asszony méltatta az énekesnő patriotizmusát és üzleti érzékét, és persze kiemelte popikon státuszát. “Fenty nagykövet asszony” (utalás születési nevére, ami Robyn Rihanna Fenty) szintén egy közleményben fejezte ki új feladatával kapcsolatos lelkesedését. Rihanna kitért arra, már nagyon várja, hogy együttműködhessen országa kormányával, és “újragondolhassa Barbados-t”.

Egyértelmű, hogy Rihanna nem szívleli Trumpot, és nagy valószínűséggel ez már nem is lesz másképp. Ugyanis az énekesnő anno szó szerint megkérte az elnököt, hogy ne hallgassa a zenéjét, amikor Trump kommentelte a Puerto Rico-i Maria hurrikán pusztítását. Még hozzátette:

Képzelj el egy világot, ahol könnyebben jutsz egy AK-47-es fegyverhez, mint vízumhoz! Képzelj el egy világot, ahol falat építenek, hogy a terroristákat AMERIKÁBAN TARTSÁK!!! Imádkozom, és a legmélyebb részvétem az áldozatok családjának és hozzátartozóiknak Texasban, Ohio-ban és Kaliforniában. Nagyon sajnálom a veszteséget! Senki nem érdemel ilyen halált! SENKI!

Valóban méltatlan halál, és egyben mérhetetlenül szomorú, hogy ez egyáltalán megtörténhetett.

Promóció
ForrásThe Cut

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Greta Thunberg: „Még semmit sem tettünk a klímaváltozás ellen”

A 17. születésnapját nemrég ünneplő svéd aktivista most Davosban ismétli a sokkoló statisztikákat, amíg meg nem hallja a világ.

Az ausztrál tűzvész után Puerto Ricón segítene meztelen fotóival a modell

Kayle Ward az ausztrál tűzvész idején több mint 1 millió dollárt kampányolt össze.

Lehet, hogy a Stranger Things srácai nem is igazi barátok?

A Stranger Things szereplői között számos konfliktus feszül, amely próbára teszi a barátságaikat!

A DKV elegánsan, de odaszúrt Schobert Norbinak

Sokan kritizálták, ezúttal a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) szúrt oda elegánsan.

Valóság vagy fikció? Történelmi hitelesség és rendezői fantázia a Jojo Nyusziban

Körbejártuk, mennyiben fikció és mennyiben alapul valós történelmi tényeken a szatírikus történet.

ez is érdekeltéged
<3