Rihanna dühös az Egyesült Államok elnökére, Donald Trumpra. Az énekesnő Instagram-oldalán fejezte ki mérhetetlen haragját az elmúlt napokban történt terrortámadások miatt. Az üzenetet egyenesen Trumpnak intézte, és nem fogta vissza magát.

Augusztus 3-án két merénylet is történt az Egyesült Államok két különböző pontján. A texasi El Paso városában, valamint Daytonban, Ohio-ban. A két terrorcselekmény legalább 30 ártatlan áldozatot követelt. Mivel Donald Trump már így is kivívta több ismert ember ellenszenvét, ezúttal Rihanna konfrontálódott.

Durván nekiment szóban Trumpnak, joggal / Fotó: Glamour

Rihanna nem félt kifejezni a benne tomboló dühöt, amiért ismét ártatlan emberek vesztették életüket egy olyan helyzetben, amit meg lehetett volna akadályozni.

Um, Trump, rosszul betűzted a „terrorizmust”! Az országodban két terrortámadás is történt 24 óra alatt, amely majdnem 30 ártatlan ember életét követelte

– írta Rihanna. Itt nem állt meg: “indez napokkal azután, hogy egy másik terrortámadás történt Kaliforniában, amikor is egy terrorista képes volt LEGÁLISAN fegyvert vásárolni Vegasban, majd órákat utazott egy ételfesztiválra, hogy életét vegye 6 embernek, köztük egy újszülött kisfiúnak”.

Rihanna Barbados nagykövete lett!

fogalmazott Mia Amor Mottley, barbadosi miniszterelnök közleményében. A miniszterelnök asszony méltatta az énekesnő patriotizmusát és üzleti érzékét, és persze kiemelte popikon státuszát. “Fenty nagykövet asszony” (utalás születési nevére, ami Robyn Rihanna Fenty) szintén egy közleményben fejezte ki új feladatával kapcsolatos lelkesedését. Rihanna kitért arra, már nagyon várja, hogy együttműködhessen országa kormányával, és “újragondolhassa Barbados-t”.

Egyértelmű, hogy Rihanna nem szívleli Trumpot, és nagy valószínűséggel ez már nem is lesz másképp. Ugyanis az énekesnő anno szó szerint megkérte az elnököt, hogy ne hallgassa a zenéjét, amikor Trump kommentelte a Puerto Rico-i Maria hurrikán pusztítását. Még hozzátette:

Képzelj el egy világot, ahol könnyebben jutsz egy AK-47-es fegyverhez, mint vízumhoz! Képzelj el egy világot, ahol falat építenek, hogy a terroristákat AMERIKÁBAN TARTSÁK!!! Imádkozom, és a legmélyebb részvétem az áldozatok családjának és hozzátartozóiknak Texasban, Ohio-ban és Kaliforniában. Nagyon sajnálom a veszteséget! Senki nem érdemel ilyen halált! SENKI!

Valóban méltatlan halál, és egyben mérhetetlenül szomorú, hogy ez egyáltalán megtörténhetett.