Börtönbe zártak egy férfit, aki megkísérelte megölni volt feleségét, aminek következtében végül annak nővére halt meg.

A gyilkos nem gondolkodott, csak lőtt

A bírósági dokumentumok szerint Lewis felbérelte az akkor 18 éves unokatestvérét, Jerradon Phelps-t, hogy megölje volt feleségét, Amanda Canalest. Állítólag 2400 dollárt (750 ezer forint) fizetett – állítja a Daily Star.

Phelps a célpont otthonához hajtott kocsival és hajnali 1 óra 55 perckor bekopogott az ajtón. Amanda Canales azonban városon kívül volt üzleti úton és nővére vigyázott három gyermekére. Amikor Canales-McGuire kinyitotta a bejárati ajtót, Phelps ötször lőtte meg, majd elmenekült.

Eletfogytiglan-Bortonbuntetes-Brutalis-Gyilkossag-Felreertes-3

A rendőrség szerint a tinédzser a közösségi médiában kérkedett azzal, amit tett és hozzátette: „A gyanúsított férfi néhány órával a gyilkosság után fényképeket tett közzé, amelyeken több százdolláros bankjegyek láthatók.”

Phelps-t végül több mint egy évvel Canales-McGuire meggyilkolása után tartóztatták le és 31,5 év börtönt kapott. A jelentések szerint tárgyalása során azt vallotta, hogy Timberland csizmát, egy Ferragamo övcsatot vásárolt és több tetoválást is csináltatott a készpénzből.

A gyerekek szerető anyai kezek közt maradtak

Kevin Lewist életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték feltételes szabadlábra helyezés nélkül Alisha Canales-McGuire halálának megszervezéséért. Négy órás tanácskozás után, az esküdtszék bűnösnek találta a vádlottat emberölésre irányuló összeesküvésben és lőfegyverrel elkövetett, súlyosan elkövetett emberölésben.
Eletfogytiglan-Bortonbuntetes-Brutalis-Gyilkossag-Felreertes-2
„Azt hittem, szereted őket, de aki szeret, soha nem akarná veszélynek és traumának kitenni őket. Érdekelt, hogy ha csak én vagyok otthon azon az éjszakán, arra ébredtek volna, hogy a saját anyjuk holtan fekszik egy vértócsában?” – monda a per során a feleség.

Meggyógyulnak, és haladnak előre, az általad okozott összes kár ellenére. És ha kíváncsi vagy, egyáltalán nem kérdeznek rólad, és egyáltalán nem beszélnek rólad

– tette hozzá.

Thompson bíró emellett elrendelte Lewis-nak, hogy élete hátralévő részében ne érintkezzen volt feleségével, gyermekeivel, valamint Phelpsszel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet