A rendőrség által közzétett új videón egy eltűnt nő látható, amint egy olyan folyóban úszik, amelyről ismert, hogy aligátorok gócpontja.

Lassan egy hónapja nincs róla hír

Paola Marie Miranda-Rosát legutóbb december 18-án látták megmártózni a Wekiva folyóban, Orlandótól északra. A túrázók által rögzített videóban a 31 éves nő sekély vízben úszik egy erdős területen.

A rendőrség nemrég nyilvánosságra hozta a felvételt, és azt állítja, hogy jelenleg ez az utolsó megerősített információ Paola helyzetéről, de úgy vélik, hogy azóta más szemtanúk is láthatták őt. Ezért fordultak a nyilvánossághoz, hátha további információja lehet valakinek a nőről – számolt be róla a Daily Star.

“Talán valaki más is látta a park egy másik részén, és azt mondják, «hé, itt is van róla videónk», aminek köszönhetően más irányba is elindulhatunk a nyomozásban” – közölte a helyi hatóság szóvivője.

Eltunt-Szemely-Aligatorok-Mentoakcio-Egyesult-Allamok
A tisztek drónokkal, csónakokkal, búvárokkal, kutyákkal és lovas önkéntesekkel kutatják át a Wekiwa Springs State Parkot.

Magánnyomozót is felfogadna a család

Paola autóját december 21-én fedezték fel a parkban, de további jelek nem voltak rá. A Florida State Parks webhelye szerint a parkban található egy természetes, úszásra kijelölt medence, de ez nem megengedett a Wekiwa Springs Run, Rock Springs Run és a Wekiva folyón.

Paola családja azt reméli, hogy még életben van, és most 15 000 dollárt (átszámítva 5 millió forintot) gyűjtött össze a Go Fund Me adománygyűjtő oldalon keresztül, hogy fizessenek egy magándetektívnek, aki megkeresi őt.

Tudjuk, hogy a hatóságok megtették, amit tudnak, és most a családján és a közösségen múlik, hogy összefogjanak Paolát hazahozni! Itt kell lennünk Paolának. Nem adjuk fel

– írták a bejegyzésben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet