Újra hatósági eljárás alá került Erdélyi Mónika érdi otthona, amelyet 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdet az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál. 

Vagyonmegosztási per

„Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap” – mutat rá a hirdetés figyelmeztetésére a Blikk.

A különleges jogi helyzet háttere, a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per lehet, ami miatt újra eladósorba került a Pest megyei ingatlan.

 Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az informá­ciót kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás ­miatt, ám az ingatlant az április ­30-ig érvényben lévő morató­rium ­miatt nem tudták elárverezni

– osztotta meg a Blikk-kel információit egy olvasó, majd hozzátette, hogy belülről nem is lehetne megtekinteni.

Hosszú ideje zajlik

Erdélyi Mónika házát már volt, hogy árverésre bocsátották, de nem talált vevőre. A válása kislánya édesapjától a vártnál keményebb volt, nem tudtak megegyezni a közös vagyonról – ebben többéves pereskedés után a bíróság döntött.

“Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőt biztosítsanak neki” – mondta a Blikknek korábban a házra felvett hitelt a mai napig fizető műsorvezető egyik ismerőse.
A vevők nem tolongtak korábban sem, hiszen nagyon magas 67 millió forint értékben árulta az ingatlant, így 2014-ben kényszerárverezésre került sor. A műsorvezető ekkor fellebbezhetett a döntés ellen, és ezért húzódott mostanáig az ügy.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet