Erős Antónia felsőjén egy jókora folt jelent meg egyik percről a másikra az RTL csütörtök esti Híradójában. A műsorvezető elárulta, mi történt.
Az RTL Híradó csütörtök esti kiadásának 32. percében Erős Antónia ruhája még makulátlan volt, majd a 36. perctől egy tenyérnyi méretű folt jelent meg a felső részén.
A szokatlan jelenetről a műsorvezető számolt be az csatornának.
“Nagyon komoly incidens volt a Híradóban, szerintem ilyen még soha nem történt. Egyébként többször történt, csak hogy ha nagyon világos a ruha, akkor látszik rajta. Egyszerűen csak ittam egyet a kulacsomból, csurgott a víz és aztán ez meglátszott a ruhán is. Persze egy kicsit megpróbáltam felitatni, de ez nem jött össze, így gyorsan elmondtam a következő szöveget” – mesélte Erős Antónia az rtl.hu-nak.

Kapcsolódó cikk

“Egy tudósítás alatt ki tudtam szaladni, hajszárítóval megszárították és eltűnt a folt. Nem is tudom, hogy egyáltalán van-e olyan néző, aki észrevette. (…) 45 perc a Híradó, nagyon kiszárad a torkunk, ezért aztán előfordul, hogy köhögünk adásban, de szerintem tüsszögés is volt már. És időnként muszáj inni” – magyarázza a tapasztalt tévés.
Antónia azt is megosztotta, hogy a munkatársaik ekkor jóízűen nevetnek a vezérlőben és a stúdióban is, hiszen a Híradó élő műsor és mindig történik valami, ezért ezek apró-cseprő dolgoknak számítanak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet