Itt a legújabb őrület! Csillogó festékkel és kiegészítőkkel díszítik a hölgyek az erotikusabb testrészeiket az ünnepek alkalmából.

Hirdetés

Az év végi bulik elmaradhatatlan kellékei voltak eddig is a színes arcfestések, a különböző vicces maszkok, vagy a változatos, csillogó kiegészítők.

It’s starting to look a lot like Christmas in the #GoGetGlitter HQ!🥂🎄#PUDDINGBOOBS ✨ WE HAVE SOME VERY EXCITING NEWS LAUNCHING TOMORROW SO MAKE SURE YOU STAY TUNED! 🙌🏻🙀 model: @wallismcdowall

4,781 Likes, 200 Comments – ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) on Instagram: “It’s starting to look a lot like Christmas in the #GoGetGlitter HQ!🥂🎄#PUDDINGBOOBS ✨ WE HAVE SOME…”

Viszont a legújabb trend nem merül ki az arcfestésben, hanem merészebb testtájakra is kiterjed.

Ilyen erotikus reklámok kerültek piacra a szocializmusban

6 Meztelen nőkkel el lehetett adni mindent a szocializmusban? Annyit még muszáj elmondanunk, hogy gyakorta vannak olyan cégek, akik 30-50 év után sem hagyja maga mögött a kevésbé píszí marketingfogásokat. A szocializmusban az összes magyar reklámfilmet tulajdonképpen néhány, jól ismert stáb forgatta. Ők részben a Mafilm és a Magyar Televízió munkatársiból kerültek ki.

Hiszen a Go Get Glitter jóvoltából a bátrabbak idén még inkább feldobhatják az ünnepi hangulatot.

Bringing you the first ever #BAUBLEBUM 🎄✨Tag a friend who needs to try this!🙌🏼💭

7,666 Likes, 360 Comments – ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) on Instagram: “Bringing you the first ever #BAUBLEBUM 🎄✨Tag a friend who needs to try this!🙌🏼💭”

A képeken szereplő hölgyek biztosan minden karácsonyi és szilveszteri parti kedvencei lesznek majd, hiszen a mellüket illetve hátsójukat némi kreativitás és csillogó testfesték segítségével alakítják át színes, karácsonyi gömbökké, de olyan is akadt, aki Halloween alkalmából tökfejet festetett a farára.

🎃✨TWERK OR TREAT✨🎃 Tag a friend who has a pumpkin perfect bum!💥🙌🏼

8,429 Likes, 633 Comments – ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) on Instagram: “🎃✨TWERK OR TREAT✨🎃 Tag a friend who has a pumpkin perfect bum!💥🙌🏼”

Strasszokkal és egyéb kiegészítőkkel tovább fokozható az ünnepi hangulat és az erotika-faktor.

Öt meglepő tény a spermáról, amit nem tanítanak az iskolában

Egy átlagos, ivarérett férfi minden másodpercben 1500 hímivarsejtet, vagyis spermiumot termel. Egy ejakulációval nagyjából 300 – 500 millió indul el a petesejt felé, de a szerencsés esetekben is jó, ha az egyikük célba ér. Vannak azonban spermával kapcsolatban olyan tények is, melyekről a legtöbben egyáltalán nem, vagy csak városi legenda szintjén hallottunk.

Aki pedig további merész ötletre vágyik, az látogasson el a Go Get Glitter által kezelt Twitter-oldalra is.

Hirdetés