Itt a legújabb őrület! Csillogó festékkel és kiegészítőkkel díszítik a hölgyek az erotikusabb testrészeiket az ünnepek alkalmából.

Az év végi bulik elmaradhatatlan kellékei voltak eddig is a színes arcfestések, a különböző vicces maszkok, vagy a változatos, csillogó kiegészítők.

https://www.instagram.com/p/BqvOqvJBe0O/

Viszont a legújabb trend nem merül ki az arcfestésben, hanem merészebb testtájakra is kiterjed.

Ilyen erotikus reklámok kerültek piacra a szocializmusban

6 Meztelen nőkkel el lehetett adni mindent a szocializmusban? Annyit még muszáj elmondanunk, hogy gyakorta vannak olyan cégek, akik 30-50 év után sem hagyja maga mögött a kevésbé píszí marketingfogásokat. A szocializmusban az összes magyar reklámfilmet tulajdonképpen néhány, jól ismert stáb forgatta. Ők részben a Mafilm és a Magyar Televízió munkatársiból kerültek ki.

Hiszen a Go Get Glitter jóvoltából a bátrabbak idén még inkább feldobhatják az ünnepi hangulatot.

https://www.instagram.com/p/Bqx4Z0_hTyN

A képeken szereplő hölgyek biztosan minden karácsonyi és szilveszteri parti kedvencei lesznek majd, hiszen a mellüket illetve hátsójukat némi kreativitás és csillogó testfesték segítségével alakítják át színes, karácsonyi gömbökké, de olyan is akadt, aki Halloween alkalmából tökfejet festetett a farára.

https://www.instagram.com/p/BoRymgnH08n

Strasszokkal és egyéb kiegészítőkkel tovább fokozható az ünnepi hangulat és az erotika-faktor.

Öt meglepő tény a spermáról, amit nem tanítanak az iskolában

Egy átlagos, ivarérett férfi minden másodpercben 1500 hímivarsejtet, vagyis spermiumot termel. Egy ejakulációval nagyjából 300 – 500 millió indul el a petesejt felé, de a szerencsés esetekben is jó, ha az egyikük célba ér. Vannak azonban spermával kapcsolatban olyan tények is, melyekről a legtöbben egyáltalán nem, vagy csak városi legenda szintjén hallottunk.

Aki pedig további merész ötletre vágyik, az látogasson el a Go Get Glitter által kezelt Twitter-oldalra is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet