Ez a nő egy karácsonyfa reinkarnációjának tartja magát!

Az év egyik legjobban várt ünnepe a Karácsony, de vannak akik túlzásba viszik a rajongásukat. Jenny Wilson például karácsonyfát csinál magából.

Jenny Wilson az excentrikus, karácsonyi ihletésű ruháiról ismert, mottója: miért kellene díszeket magadra aggatnod, ha te magad is az lehetsz.

0 XMAS FP Worlds most Christmas obsessed fashion designer

Néhány ember jobban szereti a Karácsonyt, mint mások, de valószínűleg Jenny az egyetlen megszállott karácsonyi divattervező a világon. Az Instagram-on folyamatosan növekszik a rajongótábora.

Jenny vagy más néven Jen Nollaig (a Nollaig írül karácsonyt jelent) ezt a platformot használja, hogy bemutassa a karácsonyi dekorációk, gömbök vagy csomagolóanyagok szemkápráztató és meghökkentő módját.

A nem mindennapi hobbijára Jenny egészen elképesztő magyarázattal állt elő a Mirror magazinnak nyilatkozva.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Vannak  emberek, akik a pénzüket cipőkre költik, én karácsonyi dekorációkra. Talán előző életemben karácsonyfa voltam[/perfectpullquote]

– állítja Jen Nollaig.

A 36 éves nő elárulta, hogy mindig is fanatikusan rajongott a Karácsonyért, az anyja pedig támogatta is ebben a hobbijában.

Ilyen a Karácsony a giccses, túlzásoktól nem félő Nyugat-Amerikában

Jesse sorozata 2010-ben indult, amikor a keleti partról átköltözött családjával a nyugati partra, és egészen új élményben volt része a karácsonyi hagyományokat illetően. Képein egy tömegnyi mikulás ruhába öltözött embert, megszámlálhatatlan fényes karácsonyi dísszel megtöltött nappalit és egy, a díszektől alig látható házat is találunk. A sorozat címe: Karácsony Amerikában: Boldog Születésnapot, Jézus!

Jenny Wilson divattervezői iskolát végzett, majd Londonban dolgozott egy divatcégnél, amely elmondása szerint nagyon frusztráló volt számára.

Visszatért Írországba és legelőször egy karácsonyi kollekcióval hívta fel magára a figyelmet, amelynek közösségi média visszhangja még őt is meglepte.

Idén pedig egy „adventi naptárral” lepte meg a rajongóit, amelyben a legkülönfélébb karácsonyi díszeket gondolta újra.

0 XMAS FP Worlds most Christmas obsessed fashion designer 1

Azt azonban visszautasítja, hogy ő lenne a világon az egyetlen megszállott karácsonyi dizájner, szerinte vannak még rajta kívül sokan, akik elkötelezett rajongói a Karácsonynak csak a megfelelő helyen kell őket keresni.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból