Ez történt valójában az ABBA-koncertek színfalai mögött

Az Abba egykori stylistja mesélt a történtekről. Az együttest vidám, játékos, fülbemászó dallamairól ismeri a világ, és még évtizedek múltán is óriási népszerűségnek örvendenek. De mi történt a színfalak mögött?

Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint az, hogy a dalaikból már a második film készült el, méghozzá nem is akármilyen szereplőkkel. Meryl Streep mellett Pierce Brosnan, Cher, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Andy Garcia és Amanda Seyfried is feltűnik – írja a Femina.

Ezt nem tudta róluk senki

Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad megalkotta a tökéletes popformációt, ahol még a tagok szerelmi életének is drukkolhattak a rajongók, ugyanis Agnetha és Björn után Frida és Benny is egymásba szerettek, és később össze is házasodtak.

Itt van Cher első száma az ABBA-dalokat feldolgozó új albumáról!

A Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) olyan uptempo klub dallam, amit valószínűleg simán lehet majd hallani Sohoban is a közeljövőben. Mark Taylor a producere, akivel Cher már régóta dolgozik együtt. Az ABBA-számokat feldolgozó album többi része szeptember 28-án jelenik meg.

Volt azonban olyan oldaluk, amit még a legnagyobb rajongók sem ismertek – erről a formáció egykori stylistja, Ingmarie Halling mesélt a Daily Mailnek.

Nem voltak ám olyan ártatlanok, mint amilyennek mutatták magukat. Mindegyikük szeretett masszívan iszogatni. A backstage-be minden alkalommal ugyanazt kérték: alkoholt, nem is keveset – tette hozzá Halling.

21049996 A93Ae06F6181C3411Aeb76D63Ba33Df2 Wm
Abba A Színfalak Mögött / Fotó: Femina

Két üveg behűtött, száraz, francia pezsgőt, két üveg Perrier-t, egy üveg Johnnie Walker Black Labelt és egy üveg Negrita rumot. Nem is értem, hogy bírták – mesélte a banda egykori alkalmazottja.

A rajongók Ingmarie-vel ellentétben egyáltalán nem találták olyan botrányosnak a titkot: “Szóval egy együttes tagjai, akikre hihetetlen nyomás helyeződik, isznak egy kicsit fellépés előtt? Húha”, “Legalább nem drogoztak…”, “A hetvenes években, egy európai együtteshez képest nagyon is konzervatívnak számítottak, még ezzel a mennyiséggel is” – írták kommentben.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból