Követem Élet + Stílus „Ezek a legmeglepőbb dolgok, amiket a szexpartin tanultam”

„Ezek a legmeglepőbb dolgok, amiket a szexpartin tanultam”

Hirdetés

Nem könnyű egy író élete: ha hitelesen akar írni olyan témákról és tapasztalatokról, amikkel saját életében addig még nem találkozott, akkor bizony magának kell megteremtenie az alkalmakat, hogy új élményeket szerezzen – akár egy szexorgián. 

1
Ezt a munkát is el kell végeznie valakinek

/ Fotó: Giphy
Hirdetés

A New York-i Georgia Clark, a The Bucket List (Bakancslista) című könyv (2018) szerzője a történethez végzett kutatómunkája részeként kénytelen volt megnézni, milyen is egy szexparti. Az alábbiakban azt meséli el a Marie Claire-nek, hogy milyen tanulsággal szolgált számára ez a tapasztalat.

A Bakancslista főhőse egy 25 éves fiatal nő, Lacey Whitman, akinél felfedezik a mellrák kialakulásában fontos szerepet játszó BRCA1 gén mutációját. Míg azzal viaskodik, hogy vajon folyamatosan ellenőrzésre járjon egész életében vagy inkább a radikális maszektómiát válassza, a barátaival készítenek egy bakancslistát.

A listán minden olyan tevékenység szerepel, amelyet Lacey az esetleges műtét előtt ki akar próbálni, hogy elengedje a félelmeit.

Mivel több olyan tétel szerepel a főszereplő listáján, amit még az írónő sem próbált ki előtte, ezért – hogy hitelesen tudjon róluk írni – személyes tapasztalatokra volt szüksége. Így barátnőjével jelentkeztek egy felkapott, haladó szellemiségű szexpartikat szervező helyre Brooklynban.

Egy bennfentes elárulta, mi folyik a Szexszigetem, ahol 3 dolog van ingyen

A felhívások szerint “60 lányt csak arra vettek fel, hogy kielégítse a vendégek szexuális fantáziát” – írja a brit . Az egész buli ráadásul egy magánszigeten zajlik, ahol a befizetett 5 ezer dollár, vagyis több mint 1,4 millió forint ellenében ingyen lehet A tavalyi buliról akkor ezt mondta az egyik szervező: minden a legnagyobb rendben, a vendégeik remekül szórakoznak, bár gyakorlatilag semmit sem aludtak az első 48 órában.

Az orgiákat, mint a tévéműsorokat, különböző kategóriákba sorolják, és az egészen „ártalmatlantól” az XXX-ig terjed a skála. Az általa választott esemény inkább „a műsorszám megtekintése 12 év alatt nem ajánlott” erősségű volt, ha a korhatárbesorolás hasonlatánál maradunk. Az ilyen összejöveteleken a szex megengedett, de nem feltétlenül jön létre a résztvevők között. A kiválasztott buli táncos mulatságot és érzéki élményeket ígért. Ezt úgy kell értelmezni, hogy lehet szexelni – saját partnerrel vagy mással/másokkal – a rendezvény helyszínén. Sem ő, sem a barátnője nem vettek részt korábban hasonló eseményen, és bár nem tartják magukat konzervatívnak a szex terén, elmondásuk szerint eddig csak akkor engedtek idegeneket a hálószobájukba, amikor közösen nézték a Foglalkozásuk: Amerikai című sorozatot a barátaikkal.

Jelenet a Folytassa a Khyber-szorosban! című filmből / Fotó: Keystone / Getty Images

Ahogy közeledett az időpont, úgy fokozódott bennük az izgalom – és ezzel párhuzamosan a szorongásuk is. Innen átadjuk a szót az írónőnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Hirdetés

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

Személyes kalandozásaim a klímakatasztrófában

A klímaváltozás csak egy kommunista trükk, az időjárásnak nem kell megszűnnie?

Primal: az utolsó utáni némafilmben egy ősember dinoszauruszon lovagol

Véres és precíz történet, amiben senki egy árva szót sem szól.
Promóció
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3