Még mindig nem tudja feldolgozni, hogy a sárga csapat elküldte, miközben magát tartja a leghasznosabb játékosnak.

Úgy érezte, nem becsülték meg őt a Farm VIP csapattársai

Nem telik el nap a Farm VIP műsorában, hogy Erdélyi Mónika ne siratná magát valamiért. Volt, hogy a kiszavazástól tartott, aztán azért zokogott, mert úgy érezte, csapattársai nem szeretik. Legutóbb azért tört el a mécses, mert eredeti csapata, a sárgák átküldték a pirosakhoz, ahol továbbra is folytatja a mártír szerepet. 

Pénteken éppen Bódi Sylvinek panaszolta el, hogy előző csapata mennyire nem becsülte őt meg.

“Ez a harmdik termelési feladat. Eddig az árpásban és a levendulásban is nekem oroszlánrészem volt. Az árpásban én találtam meg a megoldást, hogy hogy tudunk gyorsabban haladni, a levendulásnál olyan szappant csináltam, hogy csodájára jártak és ezek után elküldtek. Elküldtek egy olyan embert, aki szerintem a leghasznosabb volt a csapatban, én így gondolom. Mindig éreztem ott egyfajta blokkot és nagyon hálás vagyok nektek, mert itt elismeritek a munkámat és megdicsértek” – fakadt ki Erdélyi.

Búcsúzott Erdélyi Mónika a játéktól

A legutóbbi adásban a piros csapatnak kellett farmgyűlést tartania, ahol az összes útilapu Erdélyi Mónikára került, szemlézte a 24.hu. Nem csak korábbi csapattársai, Gyepes Gábor és Póth Dia, akikkel már a sárgáknál sem volt túl jó viszonyban, de a pirosak versenyzői, Fehér Holló, Bódi Sylvi és Kammerer Zoltán is őt küldték párbajra.

Erdélyi a korábbi napokhoz hasonlóan ismét elsírta magát a többiek kritikájától, akik szerint nem vette ki a részét a munkából, aztán Póth Diát választotta ellenfeléül. 

Egy tojást kellett kitartaniuk a kezükön, amit Erdélyi nagyjából öt perc után feladott.

Nem akartam megnyerni ezt a párbaj. Nem adtam fel. Azért kezdett el fájni a karom, mert lelkileg nem bírtam. Nem szerettem volna visszamenni. Én olyan helyre szeretnék tartozni, ahol nem csak a hibáimat látják. Tényleg nehéz volt és küzdelem volt, de jól éreztem magam és kiváltság ide tartozni és részt venni egy ilyen kalandban. Nem voltak illúzióim, tudtam, hogy nem nyerem meg, de nem is ez volt a cél

– búcsúzott Erdélyi sírva.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet