A Momentum elnöke, Fekete-Győr András szerint inkorrekt és egyáltalán nem keresztényi, hogy karácsony alkalmával az Orbán-kormány nem osztogat, hanem fosztogat.

Orbán Viktor inkább elvonással kormányoz az ellenzéki városokban

Fekete-Győr András értékelte a kormány legutóbbi intézkedését. Mint írta közösségi oldalán Fekete-Győr: miközben a fideszes vezetésű megyei jogú városok fejenként több mint egymilliárd forint támogatást kapnak „önkormányzati feladatok ellátására”, az ellenzéki vezetésű önkormányzatok jobbára csak elvonásokra számíthatnak.

Fekete Gyor Andras Momentum Orban Viktor Scaled
Fekete-Győr András, A Momentum Elnöke / Fotó: Vörös Szabolcs

Orbán Viktor üzenete egyértelmű: aki ma Magyarországon ellenzéki vezetésű településen él, azt az állam nemhogy nem segíti, de akadályozza is” – fogalmaz közösségi oldalán az ellenzéki pártvezető.

A pártvezető úgy véli, még egy karácsonyt kell kibírni Orbánnal

Fekete-Győr szerint ez azért is veszélyes játék, mert így ezeken a településeken nem lesznek meg a megfelelő eszközök a járvány elleni védekezéshez.

„Akik rosszul szavaztak, így jártak” – teszi hozzá.

Kapcsolódó cikk

A momentumos politikus úgy véli, Orbán Viktor saját hatalma megtartása érdekében osztja meg a nemzetet, és fordít magyart magyar ellen, ekképpen nem nevezhető 15 millió magyar miniszterelnökének, legfeljebb
– ahogy bejegyzésének címében is szerepel – 2 millió fideszes vezetője.

Kapcsolódó cikk

Ezen azonban a 2022-es választáson az ellenzék változtatni fog – írja.

Orbán Viktorral már csak egyetlen bosszúálló karácsonyt kell kibírnia az országnak

– zárja bejegyzését Fekete-Győr.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.