Így változik meg a férfiak élete az esküvő után

A hétvégi buli helyett irány az állatkert a gyerekekkel, kedvenc csapatunk meccsei helyett pedig az animációs filmek kimenetelén lehet izgulni a leginkább. Cserébe a hűtő mindig tele lesz nagyon egészséges élelmiszerekkel, nem kell már a pizzafutárra várni.

Novák Katalin lájkolja ezt 

11 életképben mutatják be a Bright Side illusztrátorai, hogyan képzelik a férfiak hétköznapjainak mozzanatait az esküvő és a családalapítás után. A képek azt sugallják, hogy a gondtalan szingliélet fenekestül felfordul: a férfi nem rendelkezik többé a fizetésével, kondícióját az edzőtermi súlyzók helyett bevásárlószatyrok cipelésével és a családi tandem tekerésével tartja szinten, miközben örül, hogy meghúzhatja magát a keresztül-kasul, kényelmesen elterülő kutya-macska-gyerekek között a saját ágyában.

Akinek a CSOK sem csinált kedvet a családalapításhoz, nézegesse bátran – és egy jó adag humorral – az előtte/utána képeket.

A házasélet szépségei

Hazassag Utan 1
Hazassag Utan 2
Hazassag Utan 3
Hazassag Utan 4
Hazassag Utan 5
Hazassag Utan 6
Hazassag Utan 7
Hazassag Utan 8
Hazassag Utan 9
Hazassag Utan 10
Hazassag Utan 11

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk