A sértett szólt a nőnek, hogy nyitva van a táskája, erre a társaságában lévő két férfi összeverte.

A Fővárosi Törvényszék jogerős döntésével helybenhagyta azt az elsőfokú ítéletet, amiben súlyos testi sértésért börtönt szabtak két férfira –  számolt be a Telex.

A vádlottak 2018. szeptember 9-én éjjel egy belvárosi bár hátsó bejárata előtti járdán álltak, amikor a sértett megérintve a vádlottak társaságában tartózkodó nő karját, felhívta a figyelmét arra, hogy a táskája nyitva van.
Az elsőrendű vádlott sérelmezte ezt a gesztust, és szóváltásba keveredett a sértettel, majd tenyérrel arcon ütötte a férfit, és további egy alkalommal ököllel az arca felé ütött, azonban ez utóbbi már nem találta el a sértettet.

A másodrendű vádlott arcon rúgta a sértettet, majd miután az futni kezdett, az oldalánál is megrúgta őt. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket és súlyos egészségromlást szenvedett.

Az elsőrendű vádlott két és fél év börtönt, a másodrendű három és fél év börtönt kapott, emellett más ügyekben kiszabott 1-1 év felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is elrendelte a törvényszék.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet