Kezdőlap Nézem Film Hivatalos: Önéletrajzi film készül Amy Winehouse-ról

Hivatalos: Önéletrajzi film készül Amy Winehouse-ról

Úgy tűnik, még egy bőrt lehúznak az elhunyt énekesnőről. Hivatalossá vált ugyanis, hogy az Amy Winehouse önéletrajzi film munkálatai hamarosan elkezdődnek. A néhai énekesnő családja megerősítette a hírt, mely szerint a forgatás jövőre indul.

A The Sun cikke szerint egy több millió fontos ügyletről van szó. A tervek szerint a Monumental Pictures gyártja az önéletrajzi filmet a megboldogult énekesnő életéről.

Állítólag Alison Owen, veteránnak számító brit filmproducer rendezi a filmet, melynek forgatókönyvét a Mr. Tűsarok írója, Geoff Deane jegyzi. A produkció Winehouse sikerhez vezető útját és 2011-ben, 27 éves korában bekövetkezett halálát állítja középpontjába. S hogy ki játssza majd a legendás Amy Winehouse-t?

Akit akarunk, az olyasvalaki, aki olyannak mutatja meg Amy-t, amilyen volt… azt a vicces, briliáns, elbűvölő és szörnyű személyiséget, aki ő volt  

– nyilatkozta az apa, Mitch Winehouse a The Sunnak.

Majd hozzátette, elképzelhetőnek tartja, hogy egy ismeretlen, fiatal angol színésznő kapja meg a szerepet, aki kicsit úgy néz ki, mint Amy.

Mitch Winehouse a lányáról készült szoborral / Fotó: Defamer Gawker

Mitch Winehouse, akinek feltehetőleg igen jól fejlett az üzleti érzéke, nem volt elégedett Asif Kapadia 2015-ös, Amy – Az Amy Winehouse-sztori című dokumentumfilmjével. Már akkor elkezdte tervezni válaszképpen ezt a mostani önéletrajzi mozit. 

A hír nem sokkal azután látott napvilágot, hogy néhány napja bejelentették, Amy Winehouse hologramként fog “turnézni.” Erről bővebben ebben a cikkben olvashattok.